Simona Ionescu / Redactor Șef

Un curier a izbucnit în lacrimi după ce a ajuns la punctul de livrare. Ceea ce a găsit acolo este incredibil!

Un curier a izbucnit în lacrimi după ce a ajuns la punctul de livrare. Ceea ce a găsit acolo este incredibil!
Un șofer de la un serviciu de curierat din Pennsylvania a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut ce surpriză i-au pregătit oamenii cărora le livra colete.

Un curier a izbucnit în lacrimi după ce a ajuns la punctul de livrare. Comunitatea veselă dintr-un mic orășel din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, a organizat o petrecere surpriză pentru curierul care lucra în zonă. Prin gestul emoționant, oamenii au vrut să îi mulțumească livratorului pentru eforturile depuse în timpul pandemiei de coronavirus.

Un cadou de mulțumire

Ideea a apărut dintr-un cont PayPal numit „Un cadou pentru Ciad – Dauphin UPS Man”, care a fost inițiat de doi dintre clienții săi, Adam și Jenny Shickley. 

La începutul acestei luni, Jenny Shickley tocmai planificase să creeze un cont pentru a strânge bani, cu scopul de a-i cumpăra Chad Turns un cadou de mulțumire pentru serviciul său prestat pentru întreaga comunitate.

„Adevărul este că ea avea să înființeze contul și să încerce să strângă 200 de dolari prin PayPal. A greșit atunci când a introdus suma și a pus 500 de dolari. Apoi, când a realizat, s-a gândit că mai bine să lase așa. Dacă strânge mai mulți bani este cu atât mai bine”, a spus Adam Shickley. 

Cu toate acestea, într-un interval de 24 de ore, contul a adunat deja suma de 500 de dolari de la donatori din tot orașul. Cu fiecare donație au apărut tone de mesaje sincere despre lucrurile pe care curierul le-a făcut pentru comunitate de-a lungul unui deceniu în care a lucrat ca șofer la UPS.

A lucrat între 60 și 70 de ore pe săptămână în pandemie, cu zâmbetul pe buze

Printre lucrurile minunate pe care Chad Turns le-a făcut pentru comunitatea respectivă se numără și îngrijirea câinilor abandonați. Livratorul oferea biscuiți tuturor animăluțelor pe care le întâlnea pe traseu. Oamenii povestesc cu drag că Chad livra coletele cu suflet, cunoscând fiecare om din comunitate.

„Știe probabil cine este toată lumea în orașul nostru mai mult decât oricine altcineva. El face ca toată lumea, să știi, chiar și în acel moment grăbit de a fi șofer la o companie de curierat, să se simtă special și iubit”, povestește un om din comunitatea în care Chad Turns lucrează cu drag.

Adam Shickley a spus că Chad lucra de la 60 la 70 de ore pe săptămână în timpul pandemiei. Și cu toate acestea, el a livrat fiecare pachet cu un zâmbet pe buze: „Chiar dacă este foarte grăbit, Turns este întotdeauna dispus să își ia o secundă sau două doar pentru a vedea cine ești”.

Petrecere surpriză pentru curierul dedicat comunității

Un curier a izbucnit în lacrimi după ce a ajuns la punctul de livrare. Shickley a decis să-i organizeze o petrecere surpriză livratorului. A fost ajutat de toți oamenii care au contribuit la strângerea de fonduri PayPal.

Pe data de 2 martie, Turns făcea ceea ce credea că este o livrare normală, programată la biroul guvernului local al orașului. În schimb, el a ajuns să găsească la punctul de livrare o mulțime de oameni, dornici să-i mulțumească pentru serviciile oferite.

Shickley a cumpărat diverse cadouri și carduri cadou pentru Chad. Comunitatea a venit cu și mai multe cadouri și scrisori de mulțumire pentru curierul vesel. Pentru a-i arăta lui Chad cât de mult înseamnă el pentru comunitate, Jenny Shickley a tipărit toate comentariile sincere din contul lor de PayPal și le-a lipit pe un card uriaș cadou.

Momentul emoționant în care l-au surprins a durat doar zece minute. Dar, cu sigurață este un moment de care comunitatea și Chad Turns își vor aminti întotdeauna cu drag. Livratorul a fost emoționat până la lacrimi de gestul comunității.

Schelete umane vechi de mii de ani, găsite în pietrele din „Câmpia Borcanelor”. Ce au descoperit arheologii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre