Simona Ionescu / Redactor Șef

Un jurat de la „Chefi la cuțite”, dat afară din bucătărie. Cum a reacționat

Un jurat de la „Chefi la cuțite”, dat afară din bucătărie. Cum a reacționat
Dacă în emisiunea „Chefi la cuțite” știe să-și impună respectul, în altă bucătărie unul dintre jurați e pus la respect. Cum se descurcă, a îndrăznit să povestească.

Ștefan Popescu, unul dintre jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul din 2024, nu comentează în fața soției sale, care îl gonește din bucătărie. Cheful a povestit totul, amuzat.

Chef Ștefan Popescu și soția sa sunt ca sarea și piperul. Nu pot trăi unul fără celălalt, dar nici nu se calcă pe coadă atunci când în bucătărie. Pentru că este tot bucătar profesionist, soția lui Ștefan știe să se impună, iar cei doi au făcut un pact.

„Pentru mesele de zi, ea gătește și o face foarte bine, are un talent deosebit pe partea de dulciuri. Eu gătesc de sărbători, așa ne-am înțeles de la început, de sărbători mă ocup eu integral de cumpărături, gătit, spălat vase, toooot, pentru că ea o face un an întreg, și până acum m-am ținut întotdeauna de cuvânt”, a mărturisit chef Ștefan Popescu.

„Mă dă afară”

Chef Ștefan Popescu și soția

Dar cei doi nu stau niciodată împreună în bucătărie, așa că atunci când doamna gătește „mă dă afară”. Când la „cârmă” e cheful, „iese ea singură”. „Suntem amândoi orgolioși când vine vorba de partea de cooking. (…) E ca și cum ai pune doi bucătari profesioniști să facă împreună o friptură, una singură, bineînțeles că se vor certa care să întoarcă friptura, care să o asezoneze…”, a declarat Ștefan Popescu pentru Viva.

„O admiram în secret”

Ștefan Popescu a dat și câteva din casă, mărturisind cum a cunoscut-o pe soția sa. Se întâmpla la „la locul de muncă”, unde el lucra ca și bucătar, iar frumoasa era barman. Ștefan Popescu spune că „o admiram în secret, ea nici nu știa că exist, pentru că hotelul era mare și lucram pe diferite etaje”. În scurt timp s-au îndrăgostit, iar la doar o lună de la relație s-au mutat împreună și de atunci sunt trup și suflet unul pentru celălalt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre