Simona Ionescu / Redactor Șef

Mâncarea preferată a juraților de la Chefi la cuțite. La asta chiar că nu v-ați fi așteptat

Mâncarea preferată a juraților de la Chefi la cuțite. La asta chiar că nu v-ați fi așteptat
Invitați în Observatorul Antenei 1, cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite au vorbit despre strategiile pe care le au pentru a câștiga premiul cel mare. Dar și care este mâncarea preferată.

Jurații de la Chefi la cuțite sunt mai simpli decât s-ar fi așteptat cineva. Iată care e mâncarea lor preferată.

Ce credeți că adoră să aibă în farfurie singurul bucătar cu o stea Michelin, Chef Richard Abou Zaki? Acesta a recunoscut că adoră să mănânce pizza, pentru că o asociază întotdeauna cu familia. În ceea ce îi privește pe chef Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, aceștia sunt îndrăgostiți de dulciuri. Iar pentru chef Orlando, nimic nu e mai bun pe pământ ca deserturile care au măr în compoziție.

Cel mai „mâncăcios” dintre toți pare a fi chef Alexandru Sautner care a mărturisit că adoră orice înseamnă bucătăria românească.

Cine sunt cei patru chefi

Care e mâncarea preferată a celor patru jurați de la Chefi la cuțite

În 2010, Chef Orlando Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureştiului, în octombrie 2019 a câştigat prima ediţie Chef de România. Acesta a fost bucătar pentru Preşedinţia României, membru în echipa naţională de bucătari şi cofetari a României, la Erfurt 2012 şi Culinary World Cup 2014.

Începând cu anul 2020 este General manager în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food”. Alexandru Sautner a deschis în anul 2015 prima gelaterie artizanală din Bucureşti, Cremeria Emilia, care ulterior a devenit Gioelia. Cinci ani mai târziu, în 2020, Alexandru Sautner a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneană.

Chef Ștefan Popescu, pasionat de patiserie

Pentru că iubește patiseria, chef Ștefan Popescu a urmat cursurile 3 stars Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franţa – „Exclusive Pastry Program”, avându-l ca îndrumător pe Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009. Iar în prezent oferă consultanță tot ce înseamnă deschidere de restaurante şi/sau săli de evenimente. Nu în ultimul rând chef Richard Abou Zaki s-a îndrăgostit de gastronomie când avea doar cinci ani, iar acum deține patru restaurante în Italia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre