Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurații de la Chefi la cuțite se întrec în primul battle. Care va fi prima provocare lansată de Irina Fodor

Jurații de la Chefi la cuțite se întrec în primul battle. Care va fi prima provocare lansată de Irina Fodor
Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner vor demonstra în primul battle al sezonului 13 din 22 aprilie 2024 cine are mușchii mai mari.

Atmosferă incendiară în bucătăria Chefi la cuțite. Chefii se vor întrece în prima provocare al celui de-al 13-lea sezon. Bucătarii promit că va fi ceva inedit.

„Se lasă cu scântei”

Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite au așteptări mari și vor să demonstreze că prima provocare lansată de Irina Fodor o vor trece fără nici un fel de probleme. Dar sunt convinși că vor trece prin foc până la final. ”Se lasă cu scântei în seara asta!”, a anunțat Chef Sautner.

„Amulete puternice, pe care vreau să le folosesc în momentele potrivite”

Chef Orlando Zaharia și echipa sa au ales verdele, culoarea speranței

La rândul său, chef Richard Abou Zaki le-a spus tuturor că e mai pozitiv ca niciodată și are și multe amulete. „Primul battle! Am multă energie pozitivă. Și mai am ceva: amulete puternice, pe care vreau să le folosesc în momentele potrivite”, a punctat Chef Richard Abou Zaki.

Nici chef Orlando Zaharia nu se lasă, mai ales că are ajutor de nădejde: două cuțite de aur. „Intru cu foarte mare încredere în competiție, pentru că am două cuțite de aur în echipa mea”, a declarat Chef Orlando Zaharia. Nu în ultimul rând, chef Alexandru Sautner susține că „Voi fi surpriza acestui sezon, alături de echipa mea. Am încredere în oamenii mei. Nu-mi este teamă de niciuna dintre echipele adverse”.

Sub ce culori „se luptă” chefii

Chef Alexandru Sautner și tabăra sa luptă în tunicile galbene. Iar rozul este culoarea ce definește echipa lui chef Richard Abou Zaki

Cu câteva zile în urmă, chefii au primit și culorile sub care se vor „lupta” pentru a intra în posesia premiului cel mare. Chef Orlando Zaharia și echipa sa au ales verdele, culoarea speranței, în vreme ce Chef Alexandru Sautner și tabăra sa luptă în tunicile galbene. Iar rozul este culoarea ce definește echipa lui chef Richard Abou Zaki intră în ring alături de concurenții săi purtând tunici cu manșete roz. Chiar dacă nu are echipă, chef Ștefan Popescu va fi aproape de colegii săi în bătăliile culinare ce vor urma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre