Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou record mondial! Ce a făcut un om cu 60 kg de albine

Un nou record mondial! Ce a făcut un om cu 60 kg de albine
Un chinez îndrăzneț a obținut un record mondial Guinness atunci când corpul său a fost acoperit cu peste 60 de kilograme de albine vii. Acestuia i s-au aruncat mai multe găleți umplute cu albine peste cap, în orașul Yichun, provincia Jiangxi.

Chinezul Ruan Liangming și-a acoperit întregul corp cu albine, stabilind un nou record pentru „Cea mai grea mantie de albine”. În timp ce stabilea recordul, Ruan și-a propus să creeze o „barbă de albine”. Potrivit Guinnessworldrecords.com, barba de albine este un „act de carnaval despre care se crede că datează din secolul al XIX-lea”. În acest proces, el trebuie să așeze o albină regină pe corpul său, care apoi atrage multe alte albine și insecte zburătoare.

Și-a acoperit corpul cu 60 kg de insecte

Recordul lui Ruan constă într-un total de aproximativ 637.000 de insecte, cântărind 63,7 kg (140 lb 6,95 oz). Din acest număr, 60 erau albine regine. Amintind de experiență, Ruan a spus: „Cel care le provoacă trebuie să se mențină calm atunci când are de-a face cu albine. Albinele vor muri odată ce te înțeapă, așa că de obicei evită să înțepe, cu excepția cazului în care cred că le ameninți. Dacă observați că albinele sunt într-o stare „nesigură”, trebuie să aflați motivul rapid sau să opriți încercarea”.

Ruan a apărut în episodul 7 din „Guinness World Records Italian Show”. Este o serie videoclipuri săptămânală, care conține cele mai șocante încercări de înregistrare din cea de-a 7-a serie a înregistrării italiene Lo Show Dei. 

Potrivit guinness world records, această provocare a avut loc cu ajutorul echipei de filmare a „CCTV-Guinness World Records Special” și „Lo Show Dei Record”, în județul Fengxin, orașul Yichun, provincia Jiangxi, China. Adjudecătorii oficiali Angela Wu și Lisa Hoffman au fost de asemenea prezenți pentru a verifica încercarea. 

Videoclipul îl arată pe Ruan stând liniștit, cu nenumărate insecte pe corp. Ochii lui sunt închiși și buzele sigilate. Echipa care toarnă insecte poate fi văzută purtând plase pe față pentru a se proteja. Cu toate acestea, Ruan nu poartă nimic.

Horia Brenciu emoționat. Cine i-a stârnit amintiri dragi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre