Horia Brenciu (48 de ani) ține cont de ce este mai frumos în viață. Simpaticul cântăreț și om de televiziune este supărat pe pandemie care îl împiedică să țină concerte, dar a profitat din plin ca să petreacă mult timp cu familia sa. Asta nu înseamnă că nu are moment intense, de nostalgie.

Horia Brenciu emoționat. Cine i-a stârnit amintiri dragi

Se zice că o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte. Este și cazul fotografiei postate de Horia Brenciu. Emoționat, ca un copil care așteaptă răsplata pentru că a fost cuminte.

Draga Olteanu Matei, la mulți ani! N-o să uit niciodată că tu ai fost prima parteneră de scenă a tatălui meu, când aveai 16 ani. Aș avea atâtea sa-ți spun, dar îi las și pe cei care citesc acest mesaj să-ți trasmită urările lor! Te iubesc, să fii fericită și sănătoasă!”, a comentat Horia Brenciu fotografia în care este sărutat părintește pe frunte.

Pe 24 octombrie, marea noastră actriță Draga Olteanu Matei a împlinit respectabila vârstă de 87 de ani. Admiratorii lui Horia Brenciu au devenit automat și ai actriței. Peste 19.000 de fani au apreciat fotografia, iar urări de sănătate și cuvinte de admirație au venit de la 34.000 de mii de persoane.

Marea noastră actriță, Draga Olteanu Matei locuiește singură, la Piatra Neamț, după ce a rămas văduvă, acum șase ani. Dar, studenții, jurnaliștii, colegii de scenă și admiratorii o vizitează cu drag.

De ce a fost emoționat Horia Brenciu

Aniversarea artistei i-a amintit lui Horia Brenciu că și-a pierdut tatăl mult iubit, în urmă cu patru ani. Radu Brenciu a murit la 85 de ani.

„Tata s-a căsătorit la 40 de ani, pe mine m-a făcut la 41 de ani. Mama – din câte am apucat eu s-o cunosc, până la cei 11 ani ai mei cât aveam când ea a plecat răpusă de un cancer a fost şi a rămas în inima mea chintesenţa a ceea ce se cheamă o mamă în adevaratul înţeles al cuvântului. Avea grijă de casă şi de copii. Adică de mine şi de fratele meu, cu un an mai mic, Marius. Mama avea o voce frumoasă. A cochetat cu teatrul muzical, cu scena, cu teatrul în general. Era soprană chiar la Teatrul Musical. Mama ne-a ţinut în braţe până s-a prăpădit. După moartea ei, ne-a ţinut, multă vreme, în braţe, tata. Mama a avut un cancer ganglionar. S-a stins după chinuri cumplite, dureri cumplite, pe care le îndura cu zâmbetul pe buze, atunci când intram în vârful picioarelor în odaia ei. Mi-o amintesc şi astăzi, înconjurată de un abur plin de dragoste. Pe tata îl cheamă Radu Horia Brenciu. Nu ştiu de ce i se spune Harry. Tata nu prea cânta, dar îi place foarte mult muzica de toate felurile”, povestea Horia Brenciu într-un interviu acordat Formulei As.


Silviu Stănculescu s-a căsătorit la 25 de ani cu o colegă de liceu din Caracal

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri