Simona Ionescu / Redactor Șef

Un pariu absurd i-a adus moartea. Totul s-a întâmplat la priveghiul unui vecin

Un pariu absurd i-a adus moartea. Totul s-a întâmplat la priveghiul unui vecin
O tragedie greu de spus în cuvinte s-a petrecut la un priveghi din Călărași. Totul s-a întâmplat din cauza unui pariu.

Aflați la priveghiul unui vecin, mai mulți bărbați au pus un pariu în urma căruia un bărbat a murit.

Nenorocirea a avut loc în comuna Grădiștea din județul Călărași. Aflați la priveghiul unui consătean, mai mulți prieteni au pus un pariu absurd: cine poate să înghită un sandwich. În urma acestuia, un bărbat a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne, sub privirile disperate ale prietenilor care nu au avut cum să-l ajute. De parcă acest lucru n-ar fi fost de ajuns, mortul a rămas nu mai puțin de patru ore întins pe jos. Și asta pentru că, susține viceprimărița comunei din Călărași, Serviciul de Medicină Legală Călărași nu are în dotare decât o singură mașină.

„L-a băgat pe tot în gură, o bucată de carne mare, așa, și una mai mică, a început să facă de trei ori… să-nghită…”

„Totul a fost o glumă! O glumă proastă făcută cu prietenul lui…Ne-am pus aici la masă, am mâncat și am făcut o glumă cu cineva, era un coleg care venise de la Rasa, cu două bucăți de carne și două bucăți de pâine, și i-am zis: „Ia sandwich-ul ăsta și mănâncă!” Omul ăla a zis că nu vrea să mănânce și a zis; ”A, dacă nu vrei tu să-l mănânci îl mănânc eu!” L-a băgat pe tot în gură, o bucată de carne mare, așa, și una mai mică, a început să facă de trei ori… să-nghită… Am zis că pleacă!

Un sandviș i-a adus moartea. Totul s-a întâmplat la un priveghi

„Vreau să vă zic că am sunat la SMURD, Salvare, Poliție, peste tot! Patru ore, domnule, a stat aici! Am sunat peste tot!”

A ieșit aici, afară, exact aici, a căzut jos, n-a mai avut aer, am venit toți de-acolo, l-am resuscitat. Aici a murit, aici a rămas. Vreau să vă zic că am sunat la SMURD, Salvare, Poliție, peste tot! Patru ore, domnule, a stat aici! Am sunat peste tot! Noi aveam parte de durerea noastră! Problema e că mai e un mort la poartă”, a povestit un localnic aflat la priveghi.

„Au venit foarte greu pentru că eu, din câte știu, avem o singură mașină pe județ pentru lucrul acesta”

Cadavrul a rămas ore în șir în fața porții, în așteptarea mașinii de la SML. „A durat un pic mai mult până au venit cei de la SML. Au venit foarte greu pentru că eu, din câte știu, avem o singură mașină pe județ pentru lucrul acesta. Conform procedurii, până când lucrurile vor fi lămurite de medicul legist, moartea este considerată suspectă de polițiștii de la IPJ Călărași, care cercetează cazul”, a mărturisit viceprimărița comunei Grădiștea din județul Călărași, potrivit România TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre