Simona Ionescu / Redactor Șef

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian
Pentru vedetele familiei Kardashian modul în care arată în public e esențial. De ani buni se discută despre cât de mult își editează imaginile, și niciuna nu a scăpat de comentarii și dovezi.

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian. Săracul, chiar s-a bâlbâit când a citit știrea, la Știrile Nopții. Profund emoționat, el a încheiat cu „Și acum, după prezentarea acestei imagini cu impact emoțional…”. Chiar a fost simpatic, dar s-a văzut clar că și el a fost surprins să prezinte o astfel de știre.

Khloe Kardashian a scăpat din greșeală pe Instagram o fotografie fără filtre. Mai precis, echipa care se ocupă de fotografiile lui Khloe Kardashian a comis eroarea momentului. O fotografie cu vedeta fără filtre, needitată, a devenit în câteva secunde virală și subiect de discuție pentru miile de fani, care au rămas șocați când au văzut cum arată, de fapt, Khloe Kardashian în realitate. Vă arătăm și noi. Iată imaginea. Din cauza ei, prezentatorul de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială…

În ultimele ore, toată echipa familiei Kardashian lucrează la ștergerea fotografiei care s-a viralizat în doar câteva secunde. Dar imaginea cu Khloe Kardashian a apărut peste tot pe Internet, iar fanii au distribuit-o în nenumărate rânduri pe toate rețelele de socializare.

Diferențe uluitoare față de realitate

Între imaginea reală și imaginea editată este o diferență foarte mare. Forma corpului nu e modificată radical, însă musculatura nu arată defel la fel de tonifiată și pielea nu e deloc întinsă ca în poze. Plus culoarea. Idolul a milioane de femei din întreaga lume apelează la filtre pentru a arăta într-un fel în care, de fapt, nu arată.

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian

Khloe Kardashian are 136 de milioane de urmăritori pe Instagram. Are un profil impecabil cu fotografii puse la punct de o întreagă echipă de imagine. Vedeta are colaborări cu cele mai importante branduri de haine, accesorii și produse de înfrumusețare din care câștigă sume deloc neglijabile.

Cum a reacționat echipa vedetei

Echipa de imagine a vedetei a susținut că fotografia este de la o întâlnire de familie, la piscină, și că este alegerea lui Khloe Kardashian ca poza să dispară de peste tot pe Internet.

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian

„Fotografia editată color a fost făcută în timpul unei reuniuni private a familiei. Și postată pe contul social media fără permisiune, din greșeală, de către un asistent. Khloe arată minunat. Dar deținătorul are dreptul de a înlătura o imagine pe care nu intenționa să o publice”, a declarat Tracy Romulus, șeful diviziei de marketing de la KKW Brands.

Sursa foto: Instagram

Nici nu s-a încheiat nunta mult-anunțată și Victoria Beckham vorbește ca o soacră. Ce previziune face

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre