Simona Ionescu / Redactor Șef

Una din marile sportive din circuitul WTA s-a pozat topless

Una din marile sportive din circuitul WTA s-a pozat topless
Poate ați crezut că doar vedetele de showbiz ajung să posteze fotografii neobișnuite cu ele. Iată că și din lumea sportului apar surprize. Una din sportivele bine cotate în circuitul WTA s-a arătat aproape în costumul Evei.

Bethanie Mattek-Sands este una dintre aparițiile care fac furori ale circuitului WTA. Americanca a surprins de multe ori prin frizuri, tatuaje sau culoarea neobișnuită a echipamentului de tenis. De această dată, fostul lider al ierarhiei de dublu feminin și-a uimit fanii. Ea a etalat o postare topless.

Dezinhibată total, sportiva nu are nicio emoție când vine vorba să se laude cu trupul perfect. Bethanie participă în această săptămână la turneul de la Roma.

„Carantina” topless

Aflată la plajă înainte de startul turneului de la Roma, Bethanie a postat pe Instagram o imagine în care apare fără sutien. Ea a oferit și o explicație pentru această imagine: „Mi s-a spus că face parte din protocolul italian pentru carantină”.

De asemenea, a continuat postările fierbiți, la story și pe feed. A postat o imaginea cu ea în cada plină de spumă, alături de care a scris că așa așteaptă, în Italia, rezultatul testului pentru COVID-19.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Un „îngeraș” Victoria’s Secret va presta în folosul comunității


Numărul unu mondial la dublu

Mattek-Sands face pereche la Roma cu Sofia Kenin, cele două fiind cap de serie numărul opt la turneul din capitala Italiei.

Amintim că americanca a fost numărul unu mondial la dublu pe 9 ianuarie 2017. Ea a adunat în carieră o avere de 7.817.362 de dolari, doar din premiile din tenis. În vârstă de 35 de ani, americanca se poate lăuda cu cinci titluri de Grand Slam la dublu: Australian Open (2015, 2017), Roland Garros (2015, 2017) și US Open (2016).

Sursa foto : Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre