Cele două femei sunt acuzate de fraudă fiscală, informează DPA. Potrivit unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, Bar şi Tzipi Refaeli trebuie totodată să achite fiecare o amendă de 2,5 milioane de shekeli (730.000 de dolari), potrivit transcriptului verdictului dat de Tribunalul din Tel Aviv şi pus la dispoziţia agenţiei.

Peste o săptămână, mai exact pe 21 septembrie, Tzipi Refaeli trebuie să se prezinte la penitenciarul de femei Neveh Tirza, la sud-est de Tel Aviv, până cel târziu la ora 10:00 a.m (07:00 GMT), pentru a fi încarcerată.

Cum au făcut evaziune fiscală mama și fiica

Problemele celor două provin din faptul că Bar Refaeli nu a declarat venituri de milioane de dolari obţinute între 2009 şi 2012. Modelul în vârstă de 35 de ani a declarat că, în cea mai mare parte a acelei perioade, nu a avut reşedinţa în Israel, dar tribunalul a constatat contrariul.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Lansarea Wonder Woman amânată pentru a 3-a oară. Filmul urmează să apară pe marile ecrane de Crăciun


Mama modelului, care se ocupa și de administrarea banilor acesteia, a înregistrat în mod fraudulos apartamentele fiicei sale sub alte nume.

Refaeli a ajuns în lumina reflectoarelor în 2007 când a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated. S-a aflat în atenţia presei şi pentru relaţia sa cu actorul american Leonardo DiCaprio. Cei doi s-au despărţit în 2011.

De asemenea, Bar Rafaeli  a fost una dintre prezentatoarele ediţiei din 2019 a competiţiei muzicale Eurovision, desfăşurată în Tel Aviv.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp