Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde l-a dus Mr. Pink pe Irinel Columbeanu când a fost în America. Fostul milionar de la Izvorani îl ridică în slăvi. „Am ieșit și cu băiatul lui”. Foto

Unde l-a dus Mr. Pink pe Irinel Columbeanu când a fost în America. Fostul milionar de la Izvorani îl ridică în slăvi. „Am ieșit și cu băiatul lui”. Foto
Irinel Columbeanu a fost întotdeauna un bărbat asumat, care a spus mai mereu ce a avut pe suflet. Motiv pentru care fanii l-au apreciat.

Întors recent din America, fostul milionar de la Izvorani a povestit cum a decurs întâlnirea cu Monica Gabor, dar și cu soțul ei, Mr. Pink.

Cinci ani a avut de așteptat Irinel Columbeanu ca să-și vadă fiica, dar visul i s-a împlinit. Afaceristul a plecat în America, iar perioada petrecută acolo i-a mers la suflet. Acesta spune că s-a întâlnit atât cu Monica, cât și cu Mr. Pink, dar și cu băiatul acestuia și a fost tratat cu cel mai mare respect. În plus, se înțelege foarte bine cu actualul partener al Monicăi, iar acest lucru îl face foarte fericit.

„Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante”

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început.

Columbeanu în fosta lui vila de la Izvorani

Am mers la tot felul de restaurante.  Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot.  Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Cancan.

Gazdă perfectă, Monica Gabor a fost cea care le-a găsit niște paste pe care Irinel nu le va uita niciodată. „La Malibu ne-a gătit Monica. A făcut niște paste delicioase. Acolo mai au și o asistentă care stă cu ei, căsătorită cu un domn foarte drăguț”, a mai povestit Irinel Columbeanu.

Irinel, Irina și Mr. Pink, la vila din Malibu

„Vrea să se ducă la tot felul de colegii. E interesată de psihologie în primul rând”

Foarte mândru de fiica sa, care spune că a crescut frumos, Irinel a povestit unde a întâlnit-o și cum a decurs momentul emoționant.

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut.

Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihologie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”,  a mai spus Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre