Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde vă puteți lua rămas bun de la Bogdan Stanoevici

Unde vă puteți lua rămas bun de la Bogdan Stanoevici
Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață, pe 12 ianuarie. A avut mulți priteni și admiratori. Cei care vor să își ia rămas bun de la el o pot face azi, 15 ianuarie.

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani.

Starea sănătății actorului, internat din 14 decembrie după ce a contactat o infecție cu coronavirus,  a fost foarte gravă. Infecția cu coronavirus s-a complicat.

I-au fost afectați plămânii aproape în totalitate, iar medicii au făcut eforturi să îl salveze, dar în cele din urmă corpul a cedat.

Unde vă puteți lua rămas bun de la Bogdan Stanoevici

Actrița Alexandra Velniciuc a anunțat unde își pot lua rămas bun prietenii actorului. ”Bună seara prieteni dragi.  Așa începea Bogdan Stanoevici fiecare întâlnire-live cu voi prietenii, susţinătorii sau comentacii lui. Eu, fiind īnvestită de EL, ca administrator al acestei pagini nu pot să afirm că este bună aceastā seară, deoarece sunt nevoită să postez ceea ce nu îmi inaginam și anume: Ziua : 15.01.2021. Ora: 12:00. Locaţie: Cimitir Bellu (Capelă)”, a scris actrița Alexandra Velniciuc.

Bogdan Stanoevici va fi incinerat sâmbătă, 16 ianuarie.

Actrița era colegă și prietenă foarte bună cu Bogdan Stanoevici, iar în ultimii cinci ani și-au petrecut împreună chiar și vacanțele.

”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”, a scris actrița pe Facebook.


Dan Negru prevede o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. Poate să o finanțeze?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre