Simona Ionescu / Redactor Șef

Unghii perfecte pentru Paște. Ce culori alegem pentru o manichiură de sărbătoare

Unghii perfecte pentru Paște. Ce culori alegem pentru o manichiură de sărbătoare
Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paștelui, iar doamnele și domnișoarele își doresc o manichiură în trend. Cum trebuie să arate unghiile perfecte, ne spune nail-artistul Denisa Dumitru.

Nu puteți intra în spiritul sărbătorii de Paște fără cele mai frumoase unghii. Ce modele se poartă anul acesta pentru ca unghiile să arate minunat, aflați de la nails artist Denisa Dumitru.

Unghii în nuanțe de pastel”

Pentru sărbătoarea de Paște doamnele și domnișoarele au mare grijă de imaginea lor. Iar unghiile sunt cartea lor de vizită. Ce manichiură se potrivește pentru această ocazie deosebită?

Denisa Dumitru

Dumitru Denisa: Pentru sărbătoarea de Paște, dar și pentru această primăvară frumoasă vom opta pentru unghii în nuanțe de pastel. Pe de o parte se poartă rozul bebeluș, verdele deschis, galbenul, culoarea untului, dar și albastrul, fie cel puternic, fie cel de culoarea cerului. Unghiile se pot zugrăvi într-un dintre aceste nuanțe sau se pot picta în toate aceste culori și atunci se va obține un efect de curcubeu. Se păstrează și anul acesta modelele clasice pe unghii, respectiv ouăle, iepurașii sau crucile, puișori, flori, buline, steluțe, sau alte modele grafice. Sunt la căutare și unghiile pestrițe, cu finisaj mat, care arată extraordinar sau cele cu accente 3D.

„French cu galben, chiar neon sau nuanțe delicate de lila”

Unghii perfecte pentru Paște

Rămâne în trend și manichiura french?

Dumitru Denisa: Nu se va demoda niciodată, pentru că dă un aer de eleganță oricărei femei. Dar putem schimba culoarea albă de la vârfurile obișnuite de manichiură franțuzească cu alte culori. Ce spui de un french cu galben, chiar în nuanțe de neon, pentru o primăvară luminoasă și veselă? Sau un french delicat în nuanțe de lila? Și, de ce nu, niște unghii în nuanțe de piersică, cu dungi portocalii? Sunt o sumedenie de modele care se pot face, pentru toate gusturile.

„Unghiile roșii dau o notă festivă”

Sau unghii roșii, preferatele doamnelor de Paște…

Unghiile roșii sunt nelipsite din categoria manichiurii preferate pentru sărbătoarea de Paște, pentru că dau o notă festivă. Fie că alegeți toată unghia colorată în această nuanță, sau un french cu roșu, această culoare rămâne una dintre cele mai căutate în această perioadă.

„Unghiile migdală sau cele cu o formă ascuțită dau o notă de rafinament”

Unghii pentru vara lui 2024

Unghii scurte sau lungi pentru Paște?

Dumitru Denisa: Și scurte și lungi, depinde de preferințe. Pentru o manichiură monocromă, mai ales albă, pătrată, lungimea ideală este între scurt și mediu. Iar unghiile scurte arată foarte bine în culori vii. De asemenea, se poate opta pentru unghii migdală sau cele cu o formă ascuțită, care dau o notă de rafinament doamnelor.

„Vara aceasta sunt la modă unghiile în nuanțe de roz pal și alb lăptos, dar și cele cromate”

Pentru că vara se apropie cu pași repezi, către ce manichiură să opteze femeile?

Dumitru Denisa: Sunt la modă unghiile în nuanțe de roz pal și alb lăptos, dar și cele cromate, care se potrivesc tuturor formelor și lungimilor. Iar dacă vreți să străluciți în această primăvară/vară, atunci nu ratați unghiile în culoarea cerului. Și bineînțeles, alegeți piersica, culoarea anului 2024, o nuanță caldă și subtilă care se asortează la orice ținută.

Sursă foto: www.countryliving.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre