Simona Ionescu / Redactor Șef

Uriașă vânătoare de comori, pe bune! Cine va găsi cheia unei fabrici de bomboane?

Uriașă vânătoare de comori, pe bune! Cine va găsi cheia unei fabrici de bomboane?
Filmul „Charlie și fabrica de ciocolată” a devenit realitate. Omul care a creat bomboanele Jelly Belly oferă mii de dolari și una dintre fabricile sale de printr-o serie de „vânătoare de comori”.

Spre deosebire de concursul lui Willy Wonka, participarea la competiție costă mai mult decât prețul unui baton de ciocolată pentru a participa la concursul lui David Klein.

Vânătoare de comori cu tichetele de aur ascunse prin America

Klein a anunțat săptămâna aceasta că el și partenerul său au ascuns „tichete de aur sub formă de coliere” în locuri din toată America, astfel încât să poată organiza vânătoarea de comori în fiecare stat. Biletele pentru aderarea la vânătoare și pentru a primi indicii cruciale costă 49,99 dolari.

În timp ce biletul de aur nu va fi ambalat într-o hârtie de bomboane, toți cei care participă vor primi un pachet de jeleuri cu infuzie de CBD de la Klein’s Spectrum Confections.

Fiecare colier ascuns de Klein include un cod secret necesar pentru valorificarea premiului de 5000 dolari.

„Cu vânătoarea de comori a biletelor de aur, obiectivul nostru este de a scoate oamenii din casă cu familiile lor. Bunica și bunicul se pot alătura chiar și cu copii și nepoții”, a spus Klein într-o declarație.

Care este comoara supremă

Fiecare vânătoare este limitată la numărul de 1000 de participanți, potrivit spuselor lui Klein.

 

Toți cei care participă la vânătorile la nivel de stat vor putea să se alăture unei alte vânătoare pentru „comoara supremă”. David Klein se pregătește să se retragă, iar premiul va fi cheia uneia dintre fabricile sale de bomboane.

Oricine este interesat să participe poate găsi mai multe informații pe thegoldticket.com sau grupul de bilete de aur Facebook.

Debut pentru Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Nimeni nu mai credea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre