Debut pentru Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Nimeni nu mai credea

Debut pentru Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Nimeni nu mai credea
Când toată lumea l-a scos la pensie, el se ține tare și mare. Ne-a explicat cum se începe o săptămână în forță, dar știrile nu se opresc aici. La vârsta la care e deja bunic, Arnold Schwarzenegger mai face ceva nou. I se întâmplă pentru prima oară în viață.

Ce e mai șocant e că totul are legătură cu ceea ce a făcut bună parte din viața sa. Veteranul actor Arnold Schwarzenegger îşi va face debutul pe micile ecrane într-un serial de acţiune. Serialul prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali. Anunțul a fost făcut de Deadline.com.

Primul contract în televiuziune pentru termen lung

Proiectul, confirmat şi de presa de specialitate de la Hollywood, este deja în fază de producţie, dar momentan nu a fost găsită actrița care să interpreteze rolul „fiicei”. Evident că Arnie arte rolul titular, el semnând astfel primul său angajament de lungă durată în televiziune.

Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele Scorpion sau Prison Break) şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming.


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane


Anul trecut, fostul guvernator al statului California (2003 – 2011) a apărut pe marile ecrane într-un nou film din franciza Terminator (Terminator: Dark Fate), film care a avut rezultate modeste de box-office (încasări de 261,1 milioane de dolari la un buget de producţie de 185 de milioane de dolari).

„Iron man” în acțiune în pandemie

Pe durata pandemiei, Arnold Schwarzenegger a ținut o legătură strânsă cu fanii săi, difuzând mai multe mesaje şi clipuri video pe conturile sale sociale,  multe dintre ele comice, alături de animalele sale de companie – între care un măgar și un ponei – în care oferea sfaturi pentru a stopa pandemia, precum igiena mâinilor şi izolarea la domiciliu.

El a continuat, în egală măsură să se antreneze, folosind sala de forță a vilei sale, care e perfect echipată pentru întreținerea mușchilor fostului multiplu Mister Oplimpia.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp