Simona Ionescu / Redactor Șef

O vacanță all inclusive nu e lipsită de griji. În fiecare dimineață turiștii trebuie să se înghesuie pentru asta

O vacanță all inclusive nu e lipsită de griji. În fiecare dimineață turiștii trebuie să se înghesuie pentru asta
Mulți dintre români aleg vacanțele all inclusive gândindu-se că vor scăpa de orice griji. Au mâncare asigurată cazarea chiar și distracția la fața locului. Doar că la fața locului lucrurile nu sunt chiar ca în pliantul primit de la agenția de turism.

Deși am fi tentați să credem exact opusul, o vacanță all inclusive nu e lipsită e griji. În fiecare dimineață turiștii trebuie să se înghesuie pentru asta. E grabă mare, un adevărat cros, pentru a „prinde” cele mai bune șezlonguri dintr-un resort. Imaginile ce urmează, șocante, de altfel, sunt filmate în complexul Servatur, din Spania.

Dincolo de faptul că trebuie să își dea coate și să se grăbească pentru a priunde un loc bun, oamenii vor sta la piscină precum sardele într-o conservă, fără pic de intimiatte, având, practic, șezloguri alipite de al lor. Cu excepția celor pentru care e „bătaie” în fiercare zi la 7:00 dimineața, care formează primul rând pe lângă piscină.

O vacanță all inclusive nu e lipsită e griji

Egiptul, Turcia, Tunisia, Spania, Bulgaria și Grecia sunt printre locațiile cele mai frecventate de români pe timpul verii. La începutul sezonului estival, o vacanță all inclusive în Spania costa sub 700 de euro de persoană.

Totodată, și litoralul românesc are resorturi all inclusive și ultra all inclusive care pot concura lejer cu cele din străinătate. În aceste spații de cazare, prețul unei camere pornește de la 200 de euro pe noapte și poate ajunge până la 500 de euro, în funcție de suprafața camerei și a serviciilor dorite, informează agențiile de turism.

Litoralul pentru toți

Programul Litoralul pentru toți va continua și în acest an în România, în perioada 01 septembrie – 15 octombrie.
Ca o noutate, anul acesta tarifele în cadrul programului sunt departajate în functie de stațiunea aleasă.
Astfel, un sejur de 6 nopți la un hotel de 2 stele din Mamaia sau Eforie Nord costa 235 lei/persoană, în timp ce același sejur desfasurat în Eforie Sud, Neptun – Olimp, Venus, Saturn, Mangalia sau Jupiter costă doar 179 lei/persoană.

Toate tarifele din cadrul programului Litoralul pentru toți, precum ăi lista completa cu hotelurile participante sunt disponibile accesând link-ul: Litoralul pentru toți.

Sursa foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre