Simona Ionescu / Redactor Șef

Văduva bărbatului ucis de Mario Iorgulescu își strigă durerea. „Nu fac nici o zi de pușcărie, sunt protejat de cineva din Italia”

Văduva bărbatului ucis de Mario Iorgulescu își strigă durerea. „Nu fac nici o zi de pușcărie, sunt protejat de cineva din Italia”
Văduva lui Dani Vicol, bărbatul ucis de Mario Iorgulescu și-a vărsat amarul pe contul de socializare ca să nu se îmbolnăvească de „inimă rea”. De cealaltă parte, Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, a cheltuit foarte mulți bani cu tratarea fiului în Italia și are mari datorii.

Văduva lui Dani Vicol, căruia Mario Iorgulescu i-a ucis soțul spune că a auzit recent o înregistrare cu acesta. Tânărul „spune că o să vă arăt eu vouă, că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia”.

Dosarul lui Mario Iorgulescu va fi rejudecat

Să se fi făcut deja cărțile și Mario Iorgulescu să nu plătească pentru viața unui om? Pe de altă parte, instanța a decis să uite de prima condamnare de 13 ani și 8 luni de închisoare și să rejudece dosarul fiului președintelui LPF.

Văduva lui Dani Vicol, care nu și-a revenit niciodată după pierderea soțului său, a dat un mesaj pe contul de TikTok în care își spune durerea. Femeia susține că de cinci ani așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate și Mario Iorgulescu să fie pedepsit, dar acest lucru nu se întâmplă. În plus, aceasta susține că a auzit o înregistrare cu tânărul care susține că e susținut de cineva din Italia și nu va face închisoare.

„În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie”

Dosarul lui Mario Iorgulescu va fi rejudecat

„Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum, mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit. Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit.

În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta?

Văduva: „Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat?”

Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat.

De ce? Păi haideți să ieșim beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi, se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a fost mesajul văduvei lui Dani Vicol.

Unde e averea lui Gino Iorgulescu?

Unde e averea lui Gino Iorgulescu?

După accidentul pe care l-a provocat fiul său, Gino Iorgulescu pare să aibă mari probleme financiare. Cel puțin, așa reiese din declarația sa de avere. Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Gino Iorgulescu ar fi rămas fără 250.000 de euro, ar fi împrumutat bani de la Adrian Michael și Cosmin Olăroiu, ca să-l țină pe fiu la tratament în Italia.

Președintele Federației Naționale de Fotbal ar avea de returnat 350.000 de euro. S-ar fi diminuat și salariul uriaș, de la 440.000 de euro pe an anul trecut la 345.000 de euro pe an, adică în jur de 28.700 de euro pe lună. În cele șapte conturi pe care le are, Gino Iorgulescu are doar 13.500 de euro și nu a trecut că ar avea case, mașini, terenuri. Decât două ceasuri de lux, unul de 10.000 de euro și celălalt în valoare de 5000 de euro.

Văduva: „De la Mario Iorgulescu nu am luat nici un ban”

Văduva lui Dani Vicol spune că nu a primit „nici un cent” de la Mario Iorgulescu. „Am fost despăgubită (de la Asigurări) cu suma de 350.000 de mii de euro și eu și copii. Deja suma a fost folosită pentru creșterea copiilor, când vor fi mari, să nu le lipsească partea financiară”, a recunoscut femeia într-un podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre