Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântărețul Valentin Sanfira, prima declarație de pe patul de spital. Ce se întâmplă acum cu artistul

Cântărețul Valentin Sanfira, prima declarație de pe patul de spital. Ce se întâmplă acum cu artistul
Cu puțin timp în urmă, s-a aflat despre Valentin Sanfira că a avut un accident destul de grav în urma căruia a ajuns la spital. Artistul a dat prima declarație.

Valentin Sanfira și soția lui, Codruța Filip, au plecat într-o vacanță mult așteptată în Italia, dar bărbatul a avut un accident cu sky jet-ul. A fost internat în spital și a avut nevoie de o operație.

Cântărețul a postat o fotografie de pe patul instituției spitalicești, unde le-a mărturisit fanilor prin ce a trecut și le-a mulțumit, totodată, pentru grija pe care i-o poartă. Alături de Valentin, i-au fost doi medici care l-au ajutat să treacă peste cele mai grele momente.

Valentin Sanfira, prima declarație de pe patul de spital din Italia

„Slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună”

Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior. Însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

„Promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos”

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț”, a fost mesajul lui Valentin Sanfira.

Valentin și Codruța au făcut show pe scena emisiunii Te cunosc de undeva

Vedetele au sărit imediat cu mesajele

Printre cei care au trimis primii mesaje de încurajare a fost Edward Sanda și Cleopatra Stratan, care sunt buni prieteni cu Valentin și Codruța. „Hai, Vălicăăăă. Ești forță”, a fost mesajul lui Edward. Și Cristina Spătar a simțit nevoie să-i țină curajul artistului: „Sănătate multă, recuperare ușoară, Valentin. Doamne ajută”. Și cântăreața Emilia Ghinescu a fost alături de Valentin: „Recuperare ușoară , om frumos. Te așteptăm cât mai repede pe scenă, acolo unde-ți este locul”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre