Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel, Milan și fiica din prima căsătorie a lui Borcea, distracție în America

Valentina Pelinel, Milan și fiica din prima căsătorie a lui Borcea, distracție în America
Cu câteva zile în urmă, Valentina Pelinel l-a luat pe micuțul Milan și au plecat în America, la fiica din prima căsătorie a lui Cristi Borcea. Fetele s-au fotografiat și zici că sunt surori.

Melissa, fiica din prima căsătorie a lui Cristi Borcea a primit-o pe Valentina Pelinel cu brațele deschise. Din fotografie, parcă ar fi surori, nu se vede diferență mare de vârstă.

Valentina Pelinel a avut nevoie de un moment de relaxare, l-a luat pe micuțul Milan și au dat o fugă în America. La Melissa Borcea, fiica din prima căsătorie a lui Cristi Borcea, cele două fiind foarte bune prietene. Melissa locuiește într-o casă care costă nu mai puțin de trei milioane de euro, cadou de la tata și conduce o mașină la care ar râvni orice tânără de vârsta ei. Melissa învață la facultate în țara tuturor posibilităților, așa că a fost extrem de bucuroasă să o aibă ca oaspete pe Valentina Pelinel și pe Milan.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel și Melissa sunt cele mai bune prietene. Sursă foto: facebook

„Eu aveam un penthouse pe malul oceanului și casa pe care le-am făcut-o cadou copiilor”

„Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum”, a declarat Cristi Borcea într-un podcast.

„Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot”

Melissa ar locui alături de Alina Vidican, a doua soție a lui Borcea și copiii acesteia, frații săi vitregi, George Alexandru și Gloria. Cristi Borcea a mărturisit că i-a lăsat Mihaelei Borcea casa, „are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei”. În ceea ce o privește pe Alina Vidican, casa este însă pe numele copiilor.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel și Milan în America

„Cu Valentina am separare de bunuri”

Situația stă cu totul altfel în cazul Valentinei Pelinel, pentru că în cazul ultimei soții „am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor”. Există și o explicație pentru care Cristi Borcea a făcut această alegere. Borcea consideră că atunci când le dai femeilor, „eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine.

Nu sunt mulțumite să spună: Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut”. În plus, Borcea susține că Valentina i-a spus că nu o interesează averea și banii și apreciază foarte mult că a fost lângă el în cele mai grele momente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre