Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta Cara Delevingne, reporter într-un nou serial BBC despre sexualitate

Vedeta Cara Delevingne, reporter într-un nou serial BBC despre sexualitate
Cara Delevingne va cerceta sexualitatea din zilele noastre, în cadrul unui nou documentar BBC. Aceasta își va pune „mintea și trupul la bătaie” pentru a oferi tinerilor explicațiile de care au nevoie.

Modelul în vârstă de 28 de ani se va „deschide către experimente și demonstrații în laboratoarele de cercetare sexuală din lume”, în timp ce va vizita comunități cu abordări neconvenționale ale sexului și genului pentru seria BBC Three, cu titlul Planet Sex.

Cara Delevingne povestește propriile experiențe sexuale

„Ca cineva care s-a luptat de ani de zile să înțeleagă identitatea sa sexuală, sunt atât de încântată să fiu aici…făcând o serie care ar putea schimba părerile atâtor persoane prin conversații cinstite și personale. Îmi pot imagina doar ce ar fi însemnat o serie de acest gen pentru mine, la vârsta de 14 ani, care s-a străduit să înțeleagă sentimentele care erau văzute ca fiind neconvenționale sau diferite. Dacă seria noastră ajută un tânăr să aibă o conversație mai ușoară cu părinții, vom realiza unul dintre numeroasele noastre obiective în realizarea acestei serii”, declară Cara Delevingne

BBC a spus că programul „epic”, care va fi produs de Hula și BBC Three, va fi un serial „profund personal dar și universal relevant”.

Întrebările din documentar și vocea LGBTQI

„Suntem în mijlocul unei noi revoluții sexuale, în care vechile reguli de gen și sexualitate sunt rescrise în moduri pe care unii le consideră eliberatoare și alții confuze. Carisma, curiozitatea și experiențele trăite de Cara o fac ghidul perfect pentru un subiect care poate fi controversat, dar este fascinant”, spune Jack Bootle, șeful BBC.

Întrebările examinate de spectacol vor include „De ce unii dintre noi sunt straight, iar unii dintre noi nu?”, „Sexul și sexualitatea sunt independente sau întrețesute?” și „De ce gusturile noastre sexuale variază de la o persoană la alta și de la cultură la cultură?”.

Simon Andreae, producătorul executiv al emisiunii, a adăugat: „Cara este o voce incredibil de puternică în cadrul comunității LGBTQI, care este bine poziționată pentru a putea confrunta și a pune la îndoială unele dintre cele mai durabile și importante mistere ale genului.”

Cara a avut anterior apariții la Running Wild With Bear Grylls și RuPaul’s Drag Race, având și un rol principal în drama Vaudevillian Carnival Row. De asemenea, a participat la numeroase filme blockbuster, printre care Suicide Squad, Valerian, City of a Thousand Planets și Anna Karenina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre