Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta Învățământului din Constanța. Profesoara a creat un scandal fără precedent într-un liceu. Elevii și părinții reclamă lucruri îngrozitoare

Vedeta Învățământului din Constanța. Profesoara a creat un scandal fără precedent într-un liceu. Elevii și părinții reclamă lucruri îngrozitoare
Ceva ieșit din comun s-a întâmplat la Liceul Energetic din Constanța, unde profesoara de biologie nu a trecut nici o notă în catalog. În acestă dimineață a izbucnit scandalul. Elevii n-au mai părăsit culoarele școlii, părinții pichetau poarta liceului, cu toții revoltați că profesoara refuza să treacă notele și să încheie mediile.

Cadrul didactic pare că încă mai este în grevă și refuza să le încheie mediile copiilor. Au fost părinți care, în fața camerelor de luat vederi a televiziunilor, au spus că profesoara are un comportament descalificant, că le-a spus elevilor că au părinți drogați, că le vorbește foarte urât la ore. Unii dintre ei au făcut trimitere la articolele din presa locală, unde activitatea la clasă a profesoarei de biologie a fost consemnată, iar conducerea liceului știe despre toate acestea.

Cea care le-a dat viața peste cap elevilor din clasele a IX și a X-a se numește Liliana Stoicescu Iordache și a fost implicată cu ceva timp în urmă într-un alt scandal la Liceul Telecom. Elevii de acolo s-au plâns ziariștilor de la Replica online că profesoara are un comportament greu de explicat în cuvinte. Din motive doar de ea cunoscute, profesoara a făcut un lucru de neînțeles.

La una dintre ore, le-a spus copiilor că nu a vrut să se lasă violată de un taximetrist din Constanța. Motivul este unul pur și simplu șocant: ea știe că albii au… penisul mic. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2021, iar copiii au rămas pur și simplu șocați de explicațiile cadrului didactic, scrie ziarul constănțean.

Elevii de la liceul energetic din Constanța au plecat acasă dezamăgiți

Elevii n-au mai rezistat și au plecat acasă

La Liceul Energetic din Constanța unde lucrează acum, profesoara se pare că nu a ieșit din protest și nu a vrut nici în ruptul capului să le încheie mediile elevilor claselor a IX-a și a X-a. Copiii au așteptat în zadar ca doamna profesoară să se răzgândească, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, unii dintre ei au plecat acasă, resemnați, neînțelegând ce se întâmplă.

Conducerea a intervenit și, după-amiaza, a obținut înduplecarea profesoarei-vedetă

La presiunea mediatică și a părinților revoltați, directorul liceului Energetic a reușit să stea de vorbă cu profesoara de biologie. Aceasta a motivat că nu trece notele în catalogul electronic deoarece nu are încredere în aplicația care deservește această operațiune. Într-un final s-a lăsat înduplecată și a spus că va începe trecerea notelor, apoi încheierea mediilor.

Directorul liceului a declarat că, pe data de 13 iulie, se va întruni Consiliul profesoral pentru a discuta acest caz și se va stabili ce sancțiuni se impun pentru profesoara de biologie Liliana Stoicescu Iordache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre