Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele au furat startul la brazii de Crăciun! Oana Roman a decis să împodobească doi anul acesta. Foto

Vedetele au furat startul la brazii de Crăciun! Oana Roman a decis să împodobească doi anul acesta. Foto
După câteva zile în care sănătatea i-a jucat feste, Oana Roman s-a pus pe treabă și alături de Isa, au împodobit casa.

Casa Oanei Roman e cu adevărat spectaculoasă. Oana și fiica ei au gusturi foarte bune.

Oana Roman, pregătită pentru Crăciun. A fost împodobit primul brad. Urmează al doilea

În ajunul Sfântului Nicolae, Oana Roman și Isa au transformat casa. Fetele și-au suflecat mânecile și au demonstrat că sunt cu adevărat extraordinare când e vorba să decoreze locuința pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta nu a rezistat și, la scurt timp de când totul a fost gata, a făcut și primul film pe care l-a postat pe contul de socializare.

Bruneta a ales ca totul să fie făcut ca la carte, iar bradul să strălucească în nuanțe de alb și argintiu. Au terminat de amenajat și bucătăria, fix în culorile acestea. „Ready for Christmass! Eu și Isa am decorat casa și bradul ! Urmează și bradul numărul doi. Vă place?”, și-a întrebat Oana prietenii din online. După ce casa arăta ca în povești, Isa i-a făcut o surpriză plăcut mamei: i-a făcut o omletă și a aranjat masa.

„Aseară stăteam amândoi și ne gândeam cât de recunoscători suntem pentru tot”

Zilele trecute, Oana a mai postat o fotografie cu ea și Marius, la care a scris și un comentariu de suflet.  „Aseară stăteam amândoi și ne gândeam cât de recunoscători suntem pentru tot. Pentru familia noastră, pentru casa pentru care muncim, pentru sporul pe care îl avem și pentru că reușim să trecem peste toate împreună”, a spus vedeta.

Nicole Cherry a împodobit bradul în compania partenerului și a bebelușului

Cireșica a împodobit bradul de ziua ei de naștere

La fel de hărnicuță a fost și Nicole Cherry. Alături de iubitul ei a împodobit un brad ca în povești, chiar de ziua de naștere. Cei doi arătau extrem de fericiți, în timp ce micuța lor îi privea curioasă din pat. Nicole a ales tot albul pentru pomul de Crăciun, dar și ornamente aurii. Cât privește cadoul acesta a venit cu doar câteva zile înainte și se numește Anastasia Maria.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a mărturisit artista la scurt timp după venirea pe lume a bebelușei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre