Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii

Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii
Cireșica noastră a devenit mamă. Frumoasa cântăreță a făcut primele declarații după venirea pe lume a bebelușei.

Nicole Cherry e în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică cu acte în regulă și a dat vestea pe contul său de socializare. Este atât de încântată că le-a arătat tuturor prima fotografie cu micuța.

Nicole Cherry a născut. De ce a ales ca bebelușul să poarte numele Sfintei Marii

Nicole Cherry și-a văzut visul cu ochii și a adus pe lume o fetiță sănătoasă. La scurt timp, cântăreața a scris și un mesaj pentru fanii săi: ”A venit prințesa”, lângă o poză din spital.

Cireșica se numără printre graviduțele care nu au avut deloc probleme cu sarcina, dar și printre cele mai tinere mămici.  „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor.

S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a scris Nicole Cherry, pe Instagram.

Micuța va purta două nume

Recent, Nicole și iubitul ei s-au hotărât și la numele pe care-l va purta bebelușa. De fapt, sunt două nume, primul Anastasia și cel de-al doilea, Maria. Există și un motiv pentru care cântăreața a ales ca fetița să aibă și numele Sfintei Marii: și-a dorit să fie sărbătorită și vara.

„Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 decembrie e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele. Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele.

Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a mai spus Cireșica.

Cum arată camera micuței

Cu puțin timp înainte să nască, Nicole a terminat de pregătit și camera fetiței și e foarte mulțumită de cum a ieșit. A ales un mobilier alb, care se asortează perfect cu obiecte în tonuri de bej și roz. „Dragilor, camera micutei mele este acum pregatita!”, a scris Nicole Cherry în descrierea pozelor din camera Anastasiei.

Pe surse: instagram

Recomandarile noastre