Ce i-a cerut Nicole Cherry iubitului său de când e însărcinată

Ce i-a cerut Nicole Cherry iubitului său de când e însărcinată
Chiar dacă are doar 22 de ani, Nicole Cherry așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge copilașul în brațe. Cum decurge sarcina.

Își dorește să fie o mămică modernă și se pregătește intens pentru asta. E convinsă că toate lucrurile se vor termina cu bine.

Ce i-a cerut Nicole Cherry iubitului său de când e însărcinată

În timp ce alte tinere de vârsta ei se distrează pe cinste, Nicole Cherry a ales să devină o mamă tânără. Simpatica cântăreață e acum în cel de-al doilea trimestru, însă are o sarcină extrem de bună. Vedeta spune că a avut rar pofte, spre surprinderea iubitului său, Florin Popa.

„Încerc să mă bucur din plin, pentru că orice sarcină e diferită”

“Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă.

Cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio. E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic”, a declarat Nicole Cherry, potrivit Cancan.

Micuța va dormi cu mami și tati în aceeași cameră

După multe așteptări, fanii Cireșicăi au aflat că micuța ce va veni pe lume curând va purta numele de Anastasia. Pe de altă parte, Nicole a hotărât deja unde va dormi micuța: cu mami și tati în aceeași cameră. Asta pentru că vrea să-i fie permanent aproape.

„O să aibă pătuțul ei în camera noastră”

“Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, e ceva ce doar se simte. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră. Când o să crească o să-i pregătim și camera ei. O să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietena ei cea mai bună. Să o urmăresc îndeaproape și să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață. Așa cum am trecut și eu alături de părinții mei”, a mai adăugat artista.

Sursă foto: instagram