Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste cumplită despre Irinel Columbeanu. Fostul miliardar e distrus. „Uneori mă mai ajută Dumnezeu, când crede El că e mai bine”

Veste cumplită despre Irinel Columbeanu. Fostul miliardar e distrus. „Uneori mă mai ajută Dumnezeu, când crede El că e mai bine”
După ce a pierdut tot și trăiește de la o lună la alta, Irinel Columbeanu are acum alte probleme mari. Vestea i-a îngrijorat pe toți cei care îl cunosc.

Stresul și problemele la care a fost supus în ultimii ani și-au pus amprenta asupra sănătății lui Irinel Columbeanu. Afaceristul a dat vestea care îi va zgudui pe români.

Ajuns la 66 de ani, Irinel Columbeanu suferă de o maladie care afectează tot mai multe persoane în ultima perioadă. El a mărturisit că medicii i-au prescris medicamente pentru memorie, însă nu a vorbit foarte mult despre diagnosticul care i-a fost pus de doctori.

Irinel Columbeanu a mai avut probleme de sănătate și acum doi ani, când a reușit să-și revină miraculos după ce a avut un AVC. „Irinel face tratament pentru că are o boală cu care se confruntă multe persoane în România, dar și în întreaga lume. I s-a prescris un tratament pentru ameliorarea pierderilor de memorie. El este foarte curajos și optimist”, a declarat un prieten din anturajul său pentru Cancan.

Irinel Columbeanu are probleme de sănătate. L-a lăsat memoria…

Are pierderi de memorie

Despre situația în care se află în prezent a vorbit și Irinel Columbeanu, care a recunoscut că în ultima perioadă are ceva pierderi de memorie și urmează un tratament. „Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok.”, s-a destăinuit fostul milionar de la Izvorani pentru aceeași publicație.

„Mi-ar fi de ajutor o doamnă sau o domnișoară care să mă ajute să țin evidența lucrurilor”

Când și-a serbat ziua de naștere, Irinel Columbeanu a spus că își dorește să aibă alături o doamnă sau o domnișoară, o asistentă, care să-l ajute să-și rezolve din problemele pe care le are „pe cap. „Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap.

Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi”, mărturisea Irinel Columbeanu.

Și-ar dori să se stabilească în America

Nu în ultimul rând, Irinel a declarat că și-ar dori, dacă ar fi posibil, să se mute în America, pentru a fi cât mai aproape de fiica sa. „Am niște prieteni care mi-au propus să mă mut la Marbella, e mult mai frumos acolo, e pe malul mării. Nu sunt dispus să fac asta. Parcă în America aș vrea, dacă e să fac pasul ăsta. Acolo stă și prietenul meu, Nick Rădoi.

Momentan trebuie să-mi reînnoiesc pașaportul, care a expirat. Pe el scrie anulat. Viza e valabilă însă pe mai mulți ani. Uneori, mă mai ajută Dumnezeu, când crede El că e bine”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Cine e fata pe care vrea să cunoască Irinel Columbeanu?

„Pe mine și acum mă mai caută fetele”

Cu puțin timp în urmă, pe pagina de socializare a lui Irinel Columbeanu a apărut o fotografie cu o domnișoară drăguță. Fostul soț al Monicăi Gabor spune că i-a apărut fotografia acesteia pe telefon și i-ar plăcea să o cunoască. „Nu o cunosc. Mi-a apărut pe telefon poza ei, dar nu-mi dau seama cum.

Încerc să reconstitui filmul întâmplării, dar nu reușesc. Chiar mi-aș dori să o cunosc pe fata aceea. Pe mine și acum mă mai caută fetele, îmi scriu pe paginile mele”, susține Columbeanu.

Internauții au sesizat faptul că are probleme

Fanii din online au făcut tot felul de comentarii privind această fotografie, iar unul dintre aceștia a remarcat faptul că Irinel nu mai este aceeași persoană pe care o știa toată România. Acesta spune chiar că e posibil să aibă probleme medicale. ”Sunt două variante: ori i s-a spart contul, ori are probleme mari.

Și nu o spun în glumă. L-am văzut la o emisiune în direct și nu prea era coerent. Cred ca a suferit un AVC, deoarece se simțea că nu e în regulă: răspundea greu la întrebări, avea total alt răspuns, fața lui era ciudata, deci cred că are niște probleme medicale”, a spus internautul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre