Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste incredibilă pentru muzica populară. Artistul și-a pus ștreangul de gât în fața soției

Veste incredibilă pentru muzica populară. Artistul și-a pus ștreangul de gât în fața soției
În fața despărțirilor sau decepțiilor în dragoste mulți iau decizii radicale. Sinuciderea pare cea mai bună soluție, iar gesturile lor finale lasă în urmă familii îndoliate și multă durere.

Un artist cunoscut a ajuns să își pună ștreangul de gât în fața soției. Era cu aceasta într-un apel video când și-a pus în practică decizia de a-și lua zilele. Gică Giurcă (42 de ani), un cunoscut cântăreț de muzică populară din județul Gorj, a decis să se spânzure, din cauza unei decepții familiale. El se afla în grădina tatălui său de la Iezureni când și-a pus ștreangul de gât, demonstrându-i soției că nu poate trăi fără ea și în afara familiei lor.

Gica Giurcă a decis să se spânzure în fața soției, care îi intentase divorț (Sursa foto: Facebook)

Bărbatul a fost descoperit de vecini, care l-au salvat în ultima clipă, însă soarta artistului este incertă. Vecinii i-au văzut trupul atârnând în copac și au fugit să îl dezlege. Tot ei au sunat la 112 și au solicitat o ambulanță. Oamenii au mai descoperit că artistul era într-un apel video cu soția sa în timp ce a comis gestul ce ar putea să îi fie fatal. Până la sosirea medicilor, vecinii au reușit să îi dea artistului jos funia din jurul gâtului.

Artistul era deprimat din cauza divorțului intentat de soție

Din informațiile obținute de presa locală gorjeană, bărbatul era căsătorit și avea, împreună cu soția sa, două fiice. Recent, femeia ar fi decis să se despartă de acesta, pricinuindu-i cântărețului de muzică populară o decepție majoră. În fața divorțului iminent,  Gică Giurcă a devenit depresiv. Potrivit apropiaților, el nu suporta ideea că nu le va mai avea alături zi de zi pe fiicele sale, de care era extrem de atașat.

Cântărețul Gică Giurcă a fost resuscitat la fața locului, în grădina tatălui său, de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. După ce starea lui a fost stabilizată, bărbatul a fost transportat la spital. Medicii însă nu au un prognostic prea optimist. Dată fiind perioada în care a atârnat de copac și presounea frânghiei, acesta este în stare gravă, fiind intubat.

Ultimele zile și momente din viața lui Gică Giurcă

În urmă cu două zile, artistul a distribuit pe Facebook un colaj de pe TikTok în care apăreau mai multe imagini fotografice care îl surprindeau în casă, alături de cele două fiice ale sale. Două zile mai devreme, acesta a participat la un eveniment, unde fusese invitat să cânte, și nimeni nu bănuia gestul pe care îl plănuia.

Mesajul de adio lăsat pe Facebook de cântărețul de muzică populară Gica Giurcă înainte să se spânzure (Sursa foto: Facebook)

Mai mult, în ziua în care a vrut să își curme viața, cântărețul de muzică populară Gică Giurcă a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. „Vreau să vă cer scuze la toți care l-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a scris artistul.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre