Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste nemaipomenită! Un concurent de la „Te cunosc de undeva” a devenit tată

Veste nemaipomenită! Un concurent de la „Te cunosc de undeva” a devenit tată
Cântărețul a dat vestea cea mare cu puțin timp în urmă pe contul său de socializare. Soția sa, pe care o numește „eroină” a adus pe lume rodul iubirii lor.

A iubit-o din prima zi în care a văzut-o și nu-și vede viața fără ea. Liviu Teodorescu, fost concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva” și iubita sa și-au unit destinele în vara lui 2021, iar acum sunt cei mai fericiți părinți.

„A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină! Credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe contul său de socializare.

La nunta celor doi, mireasa a strălucit pur și simplu, în rochița de prințesă, cu trenă, la care a asortat un voal lung. În momentul în care au făcut ședința foto, Liviu, n-a putut să reziste și a plâns în momentul în care și-a văzut mireasa.

Liviu a plâns când și-a văzut soția în rochie de mireasă

„Este copleșitor, sentimentul nu poate fi descris”

Cântărețul a fost anunțat de soția sa că urmează să aibă un copil într-un fel pe care spune că nu-l va uita toată viața. „Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum patru luni, când am aflat că vom fi 3. Doi oameni care se iubesc, mai aduc pe lume un suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este facut de @iulialu, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți”, a scris Liviu Teodorescu pe contul de Instagram.

A așteptat-o pe micuță cu sufletul la gură

Fetița va purta numele Ecaterina

Cu ceva timp în urmă, Liviu spunea că-i vorbește și îi cântă prințesei din burtica mamei și s-a gândit că cel mai potrivit nume pentru fetiță ar fi cel de Ecaterina. „Asta o să rămână. Ecaterina. Bunica Iuliei purta acest nume. (…) La ultima ecografie am fost acum câteva zile, este și mai mare cu doi centimetri decât ar trebui să fie un copil de vârsta ei. Din ce am văzut la ecografie, mi se pare că seamănă cu mine. Iulia zice că seamănă cu ea”, mărturisea Liviu Teodorescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre