Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste șoc! Ce spun astrele despre cât va dura căsnicia Ginei Pistol cu Smiley

Veste șoc! Ce spun astrele despre cât va dura căsnicia Ginei Pistol cu Smiley
Au trecut doar două zile de când Gina Pistol și Smiley au spus cel mai frumos da din viața lor și o celebră clarvăzătoare le-a luat relația la puricat.

După ce a făcut toate socotelile, Carmen Harra le-a dat proaspeților căsătoriți o veste importantă.

De data asta, clarvăzătoarea vedetelor spune că Gina și-a ales bărbatul alături de care va rămâne toată viața, pentru că între cei există o relație karmică. Cei doi se completează perfect și vor avea o viață minunată.

Carmen Harra le-a dat proaspeților căsătoriți o veste extraordinară

„Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”

„Relația lor este extraordinară. Pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu. Dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

„Ea este o extrovertită, el un independent greu de dus la altar”

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare. Iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a declarat Carmen Harra.

O familie fericită și împlinită

Aranjament floral în nuanțe de alb și verde

Gina și Smiley s-au căsătorit pe 27 mai 2023 și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Alături de ei au fost cei mai buni prieteni, vedete renumite, care s-au distrat pe cinste. Decorul a fost unul de vis, Gina optând pentru nuanțe de alb și verde și a fost realizat de maestrul floral Nicu Bocancea.

„Locația este transparentă toată, suntem în mijlocul naturii, suntem într-o oază, suntem înconjurați de copaci seculari, de stejari seculari. În mijlocul acestei oaze am construit o seră. O nebunie a noastră. Acum sera s-a potrivit perfect cu acest eveniment în care ne-am organizat astfel încât și în interior toate aranjamentele sunt pe alb și verde, sunt suspendate. Am folosit atât flori din străinătate, cât și din România. Sunt și crengi, vegetație din grădina noastră. Eu fac tot timpul un mix.

Gina și Smiley au optat pentru un decor în nuanțe de alb și verde

„Toate mesele sunt cu o ghirlandă micuță de frunze de măslin”

Nu este totul din Olanda, dar nici nu este totul din România. Este cumva făcut în așa fel încât să iasă frumos. Avem gypsophilla, avem bujorii care sunt nelipsiți în această perioadă, hortensii, trandafiri, crengi de tei, de carpen, frunză de alocasia adusă din Africa de Sud, frunze de măslin.

Toate mesele sunt cu o ghirlandă micuță de frunze de măslin. Măslinul reprezintă pacea, toată lumea știe. Pregătirile au durat undeva la o săptămână, dar așa din urmă pregătim de niște luni.”, a explicat maestrul florist înainte de nuntă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre