Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste tristă despre Maria Ciobanu. Soțul Mariei Dragomiroiu, Bebe Mihu, a făcut anunțul

Veste tristă despre Maria Ciobanu. Soțul Mariei Dragomiroiu, Bebe Mihu, a făcut anunțul
Maria Ciobanu, ciocârlia muzicii populare românești, a împlinit vârsta de 86 de ani. Prietenii i-au fost alături, iar Bebe Mihu, soțul îndrăgitei soliste Maria Dragomiroiu, a dat vestea tristă.

Maria Ciobanu se retrage din lumea muzicii, după o viață de muncă. Vestea tristă a fost dată de impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Niciodată Maria Ciobanu  nu a acceptat să cânte decât live și a făcut-o până la vârsta de 86 de ani. Acum, a venit momentul retragerii din lumea muzicii populare. Cel care a dat vestea ce i-a întristat pe fanii celebrei cântărețe a fost Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Bărbatul a povestit că a felicitat-o pe Maria Ciobanu la aniversarea vârstei de 86 de ani. „I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

„Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”

Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea. Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore.

Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat Bebe Mihu,pentru Playtech Știri.

Își va dormi somnul de veci alături de Ion Dolănescu

Pe de altă parte, Maria Ciobanu și-a pregătit casa întru eternitate. Una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare românești a ales și locul de veci, mormântul fiind la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. Aproape de bărbatul pe care l-a adorat, celebrul cântăreț Ion Dolănescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre