Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste uriașă pentru Justin Bieber și soția sa, Hailey! S-a aflat de ce plângea cântărețul

Veste uriașă pentru Justin Bieber și soția sa, Hailey! S-a aflat de ce plângea cântărețul
În urmă cu o săptămână, Justin Bieber își îngrijora fanii după ce apărea plângând într-o poză. Acum s-a aflat în sfârșit care era motivul lacrimilor. Justin Bieber și soția sa, Hailey, au dezvăluit fanilor vestea uriașă.

Justin Bieber și soția sa, Hailey, s-au căsătorit în septembrie 2018, iar de atunci Hailey a fost alături de Justin în toate momentele sale, atât cele fericite cât și cele mai puțin bune. Săptămâna trecută, Justin Bieber își îngrijora fanii postând o fotografie în care plângea. Acum s-a aflat în sfârșit care era motivul lacrimilor cântărețului.

Lacrimile lui Justin Bieber se pare că erau unele de fericire
Sursa foto: Instagram

Se pare că lacrimile nu erau unele de tristețe, ci de bucurie, căci Justin Bieber și soția sa Hailey tocmai le-au dat fanilor o veste uriașă: vor fi părinți în câteva luni, căci Hailey este însărcinată. Cuplul a anunțat știrea pe Instagramul lui Hailey Bieber  joi, împărtășind un video drăguț, precum și poze de la o ședință foto profesională în care se pare că cei doi își reînnoiesc jurămintele.

Justin Bieber va fi tătic

Hailey și Justin au fost foarte deschiși în legătură cu dorința de a avea copii și de a-i avea devreme (Justin are 29 de ani, iar Hailey are 27), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii în 2021: „Am știut întotdeauna că suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește ce ne dorim în viitor. Am discutat despre dorința de a ne căsători tineri și de a avea o familie devreme și de a construi o viață. Chiar înainte să știm că vrem să fim împreună”, a mărturisit Hailey într-un interviu. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

În pozele postate de cuplu pe Instagram, se poate observa că burtica lui Hailey este deja vizibilă, astfel că sarcina pare a avea cu siguranță în jur de 4-5 luni, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că cei doi au ținut vestea secretă până când Hailey a trecut de perioada critică. 

Imaginile au strâns peste 2 milioane de aprecieri în doar 30 de minute 

Justin, în vârstă de 30 de ani, a postat o serie de fotografii și videoclipuri arătând burtica de gravidă a lui Hailey joi, 9 mai. El nu a scris niciun mesaj pentru imagini, dar și-a etichetat soția. În doar 30 de minute, imaginile au strâns peste 2 milioane de aprecieri, precum și peste 50.000 de comentarii: „Vine bebe Bieber”, „Felicitări”, „Mă bucur mult pentru voi. Hailey va fi cea mai bună mamă! Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Primul videoclip îi arăta pe cei doi sărutându-se, în timp ce a doua imagine din caruselul de pe Instagram o arată pe Hailey îmbrăcată într-o rochie din dantelă albă, ținându-și mâna pe burtica în creștere. De asemenea, părea că cei doi au sărbătorit vestea cu o reînnoire a jurămintelor, deoarece stăteau unul în fața celuilalt cu cineva care părea a fi un pastor într-o altă imagine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre