Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești de la Liviu Dragnea. A anunțat că va lupta pentru viaţa sa

Vești de la Liviu Dragnea. A anunțat că va lupta pentru viaţa sa
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a sunat din pușcărie pe Codrin Ștefănescu și a dat vești bune despre el. A anunțat că va lupta pentru viaţa sa.

Fostul lider PSD s-a tot plâns din pușcărie de dureri de spate, iar când a ajuns la spital a aflat că are și COVID-19. Iată că nu este chiar grav, cum se temeau apropiații săi.

Liviu Dragnea execută o sentință de trei ani și șase luni de închisoare într-un dosar de corupție.

Vești de la Liviu Dragnea. A anunțat că va lupta pentru viaţa sa

Starea lui Liviu Dragnea (58 de ani), internat cu COVID-19 în spitalul Penitenciarului Jilava, nu s-a agravat și luptă pentru viață, scrie Codin Ștefănescu într-un mesaj pe Facebook.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că a discutat cu Liviu Dragnea, care l-a rugat să transmită tuturor că starea sa de sănătate nu s-a agravat.

Codrin Ștefănescu este printre puținii oameni care mai vorbește cu Liviu Dragnea

„În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul Penitenciarului Jilava, secţia celor infectaţi de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puţin până azi! M-a asigurat că va trece şi prin această nouă încercare, şi că va lupta pentru viaţa sa! Vă voi ţine la curent în mod constant!”, a scris Codrin Ştefănescu.

Fostul lider al PSD a fost confirmat cu COVID-19

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu COVID-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Este asimptomatic, a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Liviu Dragnea, care a împlinit, în 28 octombrie, 58 de ani, a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

”Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vă voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, anunța duminică, 13 decembrie Codrin Ștefănescu.


Ce medicamente „minune” a primit Ciutacu de la Becali. Ar putea vindeca toți românii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre