Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești despre Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, după ce a fost internat în stare gravă

Vești despre Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, după ce a fost internat în stare gravă
Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a trecut prin clipe grele din cauza infectării cu virusul COVID-19. Apropiații artistului și-au făcut griji după ce acesta a fost internat la spital, așteptând cu sufletul la gură noi informații despre starea lui de sănătate.

După ce a fost internat și dus la secția de Terapie Intensivă, Mihai Budeanu are vești bune pentru apropiați. Cei care au transmis noutățile sunt colegii lui de trupă, Laurențiu Duță și Viorel. Membrii 3 Sud Est au postat pe rețelele de socializare un mesaj, pentru a-i liniștii pe fanii îngrijorați. Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu se îmbunătățește pe zi ce trece și artistul a depășit starea critică.

„Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine!”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

Mihai Budeanu, internat în stare gravă

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia’, a declarat atunci un medic de la Spitalul din Mangalia, potrivit Focus Press.

Trupa 3 Sud Est a postat un mesaj legat de colegul lor la scurt timp după ce acesta a fost testat pozitiv și transportat de urgență la spital.

„Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, au scris atunci băieții de la 3 Sud Est!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre