Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești extraordinare despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă acum cu legenda Formulei 1

Vești extraordinare despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă acum cu legenda Formulei 1
Unul dintre cei mai iubiți sportivi ai lumii, Michael Schumacher nu a mai apărut în public după tragicul accident de ski. Pentru prima dată, veștile sunt bune.

Vestea bună despre Michael Shumacher a fost dată de fostul star britanic de F1 Johnny Herbert, care a oferit o actualizare cu privire la starea de sănătate a germanului.

„Am auzit că stă la masă, la cină”

Legenda Formulei 1, Michael Schumacher, este capabil să „stea la masă”, potrivit starului retras Johnny Herbert. „Aud fragmente doar la mâna a doua. Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat. Pot doar să citesc printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte foarte importantă a lui Michael și a modului în care familia păstrează totul foarte privat, foarte secret.

„Tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile evoluează într-un mod pozitiv”

Acest lucru a continuat încă de pe vremea când concura. Nu cred că lucrurile au evoluat într-un mod pe care mulți dintre noi, cei care l-au cunoscut și mulți dintre fanii săi din întreaga lume, doresc să îl vadă. Le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile evoluează într-un mod pozitiv. Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu este încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare”, a declarat Herbert într-un interviu pentru BettingSites.co.uk.

„Familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care să sperăm că îl va aduce înapoi pe Michael”

Schumacher este îngrijit de o echipă de medici și de soția sa Corinna în casa lor de pe Lacul Geneva, dar puține lucruri au fost făcute publice despre starea sa. „După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din nefericire, probabil că se află într-o situație similară cu cea în care a fost imediat după accident.

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, dacă nu chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care să sperăm că îl va aduce înapoi pe Michael pe care îl știam cu toții și pentru oamenii care l-au văzut doar prin imaginile de la televizor când era dinamic pe un circuit de curse”, a mai spus Herbert.

Ce se întâmplă acum cu legenda Michael Schumacher. Sursă foto: Daily mail

Plasat în comă artificială

Schumacher, care a câștigat șapte campionate mondiale de-a lungul carierei sale, a fost implicat într-un tragic accident de schi în decembrie 2013, iar medicii l-au plasat în comă artificială. Schumacher a suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar starea sa a fost învăluită în mister de atunci, doar scurte informări venind din partea cercului său intim.

În 2018, au început zvonuri potrivit cărora Schumacher ar fi fost mutat în secret de soția sa Corinna într-un conac privat pe insula spaniolă Majorca. Informații similare s-au auzit și în 2020, din partea Elisabettei Gregoraci, fosta soție a fostului șef al lui Schumacher la Benetton, Flavio Briatore.

„Soția lui a înființat un spital în acea casă”

„Michael nu vorbește, el comunică cu ochii. S-au mutat în Spania și soția lui a înființat un spital în acea casă. Doar trei persoane îl pot vizita și știu cine sunt”, a spus Gregoraci în timp ce apărea la versiunea italiană a reality show-ului Big Brother. Afirmațiile acesteia însă au fost dezmințite de familia lui Schumacher, de managerul său și de alte surse.

Amintiri neștiute despre Schumacher

Chiar dacă familia e foarte protectoare, în documentarul Netflix, „Schumacher”, difuzat în 2021, soția sa Corinna a spus lucruri neștiute despre campion. Ea a dezvăluit că face reabilitare pentru rănile care i-au schimbat viața și a susținut că este „diferit, dar aici”.

„Plăcerea lui era să rupă cămășile tuturor. Și pantalonii”

„Știm cu toții că avea o latură extrem de serioasă, condusă în totalitate de dorința de a obține ce e mai bun din el. Dar exista acel moment de relaxare de sfârșit de sezon. El se bucura de bunătățile alcoolice care erau disponibile și noi toți ne bucuram. Puteam să o facem doar o dată pe an. Se plimba prin cameră și plăcerea lui era să rupă cămășile tuturor. Și pantalonii.

Dar erau mai ales cămăși cu nasturi pe care îi plăcea să le rupă. Asta era partea lui amuzantă. Acestea sunt amintirile pe care majoritatea oamenilor nu le-au văzut, dar sunt amintirile frumoase pe care le am despre el. Avea un mare simț al umorului și sper că este ceva ce vom mai vedea”, a mai spus Herbert.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre