Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul din membrii trupei Phoenix a primit o veste mare. I se va schimba viața

Unul din membrii trupei Phoenix a primit o veste mare. I se va schimba viața
Ana Baniciu a spus marele secret la început de an. Tatăl ei, Mircea Baniciu, unul dintre membrii trupei Phoenix, e în culmea fericirii.

Mircea Baniciu, unul dintre membrii trupei Phoenix, va deveni bunic. E vestea anului, care a fost dată cu doar puțin timp în urmă pe conturile de socializare, de fiica sa, Ana Baniciu.

„Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de patru luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește.  Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare…

Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mamă”, a fost mesajul pe care Ana Baniciu l-a postat pe rețeaua de socializare. Alături de o fotografie care i-a bucurat pe fani, în care Ana își arată burtica, îmbrățișată de cel mai minunat tătic.

Ana Baniciu e însărcinată. Bucuria e imensă! Sursă foto: instagram

Vedetele au sărit cu cele mai frumoase mesaje de felicitare

La scurt timp după mesaj, vedetele au sărit cu mesaje de felicitare. Sore, Liviu Teodorescu au fost foarte fericiți de vestea primită și i-au trimis felicitări, alături de Giulia, care a fost de-a dreptul extaziată. „Iubiții meeeei! Vă pup și vă îmbrățișez taaaare! Love u!”, au fost cuvintele fostei concurente de la „America Express”.

„Absolută binecuvântare”

Nici Monica Bârlădeanu n-a stat deoparte și a trimis un mesaj frumos: „Absolută binecuvântare, Felicitări dragilor”. Ca și Adela Popescu, care a primit vestea cu mare bucurie: „Vaaai, ce veste minunată! Să fiți sănătoși cu toții!”. Felicitări au venit și din partea soției lui Pepe, a lui Răzvan Fodor, Adda, Nicole Chery, Amna, Oana Moșneagu, dar și de la fiul lui Ștefan Bănică, Radu.

2023, un an al binecuvântărilor

În ultima zi a lui 2023, Ana Baniciu și-a făcut bilanțul și a postat un mesaj în care a povestit câte realizări a avut în anul ce a trecut și cât de binecuvântată se simte.

„În 2023 m-am adunat, recalibrat și așa cum m-am așteptat, mama și-a făcut treaba! A fost un an al binecuvântărilor, un an în care m-am măritat cu omul meu iubit și am avut cea mai mișto petrecere posibilă.

Am călătorit, mi-am făcut show-ul live… așa cum visam de multă vreme! Am lansat piesa mult așteptată cu tata, am călătorit și mi-am prețuit prietenii! Am început șantierul casei noastre, am cunoscut o mulțime de oameni noi și am fost chiar și în război. Nerăbdătoare să îi ies în cale lui 2024… Se arată un an magic!”, a fost mesajul Anei Baniciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre