Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești triste despre regele Charles: boala avansează! „Pur și simplu se prăbușește pe canapea”

Vești triste despre regele Charles: boala avansează! „Pur și simplu se prăbușește pe canapea”
Încoronat cu un an în urmă, nimeni nu știe cât va reuși regele Charles să conducă Marea Britanie. Sunt zvonuri tot mai multe că starea de sănătate este mai gravă decât știe publicul. Nici recuperarea lui Kate Middleton nu a fost finalizată.

Regele Charles și Kate Middleton fac tot ce pot pentru a scăpa de problemele de sănătate pe care le au, dar până acolo mai e drum lung.

„Medicii i-au cerut să fie mai puțin activ, mai ales atunci când vine vorba despre deplasări”

Potrivit telecino.es, o jurnalistă a aflat informații noi despre regele Charles de la o „sursă de încredere și foarte apropiată de Palatul Buckingham”. „Ultimele analize medicale efectuate regelui Charles al III-lea au confirmat că boala nu a dispărut și că monarhul va trebui să primească în continuare tratament.

Medicii i-au cerut să fie mai puțin activ, mai ales atunci când vine vorba despre deplasări. Asta pentru că, deși are un program foarte strict, mi s-a spus că atunci când se întoarce la palat, pur și simplu se prăbușește pe canapea”, a spus ziarista.

Se fac reactualizări regulate ale planurilor de înmormântare

Sursele spun că regele Charles e tot mai rău cu sănătatea

Dată fiind această situație, se spune că oficialii Palatului Buckingham fac deja actualizări regulate ale planurilor sale funerare. În vârstă de 75 de ani, regele care a fost încoronat la Westminster Abbey în mai 2023, a fost diagnosticat cu o formă necunoscută de cancer în luna februarie a acestui an.

„Bineînțeles că este hotărât să învingă cancerul și se încearcă totul. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se înțeleagă”, a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru The Daily Beast.

„Operațiunea Menai Bridge”

Palatul s-a abținut să împărtășească actualizări privind starea monarhului, cu toate acestea, comentatorii regali și sursele au împărtășit că regele răspunde bine la tratament. În ciuda afirmațiilor pozitive, se pare că asistenții regelui Charles revizuiesc un document cuprinzător care descrie aranjamentele funerare, cunoscut sub numele de „Operațiunea Menai Bridge”.

„Planurile au fost șterse de praf și sunt ținute în mod activ la zi. Nu este mai mult decât ceea ce v-ați aștepta având în vedere că regele a fost diagnosticat cu cancer. Dar circulă tot mai mult”, a declarat un fost membru al personalului.

Planificarea serioasă a funeraliilor lui Charles a început a doua zi după înmormântarea reginei

Kate Middleton e încă sub supraveghere medicală

Acest plan minuțios detaliat, inițiat imediat după înmormântarea reginei Elisabeta în 2022, se inspiră din protocoalele stabilite în timpul funeraliilor sale pentru a asigura formalități mai ușoare pentru rege. „Nu este un lucru emoțional, este o muncă, una luată foarte în serios, și este de înțeles că nimeni nu intenționează să fie surprins”, a declarat un înalt oficial implicat în planificarea funeraliilor regale.

„Doctorii i-au explicat că pentru moment va trebui să trăiască sub atenta supraveghere medicală”

Nici Kate nu a răsuflat ușurată, pentru că medicii „i-au explicat că pentru moment va trebui să trăiască sub atenta supraveghere medicală”, recuperarea nefiind finalizată. „Procesul de vindecare se va extinde pe următoarele luni. Întreaga familie regală trece prin acest moment dificil alături de ea. Va trebui să-și păstreze optimismul”, au spus surse, potrivit Marie Claire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre