Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața bate filmul. Irina Tănase își suna amantul de telefonul amantei lui Liviu Dragnea

Viața bate filmul. Irina Tănase își suna amantul de telefonul amantei lui Liviu Dragnea
Noi detalii picante ies la iveală în scandalul mesajelor dintre Liviu Dragnea și Suzi, prietana Irinei Tănase, fosta iubită a politicianului. De această dată, Irina este cea incriminată. Ea ar fi vorbit cu amantul de pe telefonul lui Suzi.

Ca să nu afle Liviu Dragnea conversațiile sale private, Irina Tănase ar fi folosit pentru discuții telefonul prietenie sale, Suzi. Dezvăluirea a fost făcută de către invitații podcastului EVZ Play cu Robert Turcescu, ediția din 20 septembrie, citată de capital.ro. Invitați au fost jurnalistul Victor Ciutacu, scriitorul Octavian Hoandră și jurnalistul Mirel Curea. Aceștia au povestit despre Liviu Dragnea și mesajele acestuia cu o prietenă de-a fostei sale iubite.

În mediul online au apărut capturile unei conversații dintre Liviu Dragnea și prietena fostei sale iubite, Irina.

Suzi a vândut telefonul, dar mai are multe de arătat

Victor Ciutacu a afirmat, citat de capital.ro, că prietena Irinei, pe care o cheamă Suzi, a vândul telefonul său pe care îl folosea și Irina cuiva dintre apropiații lui Codrin Ștefănescu.

„Dragnea e la a doua gherlă cu Suzi. Am studiat subiectul. Era cea mai bună prietenă a Irinei. Irina vorbea cu amantul de pe telefonul lui Suzi, de teamă că o urmărește dictatorul. Când s-a rupt lanțul de iubire dintre cele două, Suzi a fost și i-a vândut telefonul lui Codrin Ștefănescu sau unui om din anturajul său. Mai mult ca sigur, Suzi mai are multe de arătat. Liviu era să promoveze noua sa mișcare naționalistă în străinătate, dar ăia îl plictiseau și s-a apucat de treabă cu Suzi.”, a declarat Victor Ciutacu.

„Astfel de oameni ajung în Parlament”

În mediul online au apărut mai multe capturi ale unei conversații dintre Dragnea și Suzi, nimeni alta decât prietena Irinei Tănase. Mesajele obscene trimise de aceste tinerei au fost comentate de Octavian Hoandră.

„Nu înțeleg de ce este atât de șocant. În ziua de azi, toate cuplurile de tineri vorbesc astfel, cum a făcut Dragnea cu Suzi. Îngrijorător este faptul că astfel de oameni ajung în Parlament, niște băieți de gang care nu știu să facă un compliment unei femei, foarte mulți aleși sunt de un asemenea calibru”, a afirmat scriitorul Octavian Hoandră.

„Nu îi adresezi asemenea cuvinte unei domnișoare sau doamne”

La rândul său, jurnalistul Mirel Curea  a precizat că este jalnic faptul că românii se regăsesc în asemenea oameni și, mai mult decât atât, îi și votează.

„Are niște discuții cu domnișoarele cum nu aveam noi în liceu. Dacă e ceva de capul tău, nici textual nici verbal, nu îi adresezi asemenea cuvinte unei domnișoare sau doamne. Trist este că românii se regăsesc în asemenea oameni și ajung să îi voteze. Cel mai bun exemplu este Traian Băsescu, iar următorul care cred că e la rând e Nicolae Ciucă”, a spus jurnalistul Mirel Curea, citat de capital.ro.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre