Simona Ionescu / Redactor Șef

Viață grea pentru Liviu Dragnea. Fără partid și iubită, a sfeclit-o și cu gătitul. A căzut în dizgrația internauților

Viață grea pentru Liviu Dragnea. Fără partid și iubită, a sfeclit-o și cu gătitul. A căzut în dizgrația internauților
După eliberarea din închisoare, fostul șef al PSD, Liviu Dragnea a pus stop carierei de politician. Nu demult, și-a făcut un canal de youtube unde a început să-i învețe pe români să gătească ca la mama acasă.

După 27 de episoade, Liviu Dragnea s-a văzut nevăzut. Ce să se fi întâmplat cu emisiunea „Bucătăria de acasă?”.

Sursele spun că dacă la început Dragnea strângea sute de mii de vizualizări, acestea au început să scadă la doar câteva zeci de mii. Să-l fi pus pe gânduri acest lucru pe fostul PSD-ist și să fi decis că e cazul să se oprească din a fi bucătarul de serviciu? Sau poate că l-au afectat mesajele internauților care l-au criticat atât pentru calitatea rețetelor dar și pentru ce tehnică folosește?

Cuțitul de filetat carnea, folosit la tocatul legumelor

Unul dintre  cei care l-au tras de urechi pe Dragnea a fost Răzvan Cucui, fondatorul revistei „Bucătăria pentru toți”. Într-o  postare pe contul de socializare, acesta i-a atras atenția lui Dragnea câte greșeli face și sigur a fost deranjat.

”Pune mazărea odată cu ceapa! Nu se va găti dacă o pui ultima, sau fierbe-o separat și folosește supa. Pune cimbrul aproape de final. Dacă îl pui la început riști să-ți amărască mâncarea”, au fost sfaturile lui Cucui.

Pe de altă parte, au existat și alți internauți care au spus că Dragnea folosește la legume cuțitul pentru carne și că i-au sărit legumele de pe masă atunci când le-a tăiat.

Liviu Dragnea, în exercițiul funcțiunii

„Omul este doar un politruc uzat”

Au existat și internauți care l-au taxat și mai tare pe Liviu Dragnea, afirmând că fostul politician s-a apucat să acuze magazinele în loc să-și vadă de treaba lui. „Omul este doar un politruc uzat, unul din cei 99,9% care nici in 2023 nu știe de ce în acest început de primavară nu ai cum să ai din România afine proaspete și de ce sunt pline magazinele cu fructe proaspete din alte zone ale lumii.

„Adică străinii sunt de vină și noi suntem nevinovați”

Ăsta se apucă să acuze magazinele că nu au banane culese din România de la fermele pesediștilor auriștilor peneliștilor udemeriștilor, care toată ziua sunt cu aceleași texte în gură, adică străinii sunt de vină și noi suntem nevinovați”, a spus un internaut în comentariul său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre