Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina, cu sufletul rupt la „Survivor România”. Fiul său i-a trimis un mesaj dur, a intrat și în gura colegilor adolescentului

Vica Blochina, cu sufletul rupt la „Survivor România”. Fiul său i-a trimis un mesaj dur, a intrat și în gura colegilor adolescentului
Vica Blochina nu știe pe unde să scoată cămașa. Plecată în celălalt capăt al lumii ca să câștige un ban cinstit, are inima frântă din cauza copilului.

Edan nu doar că s-a mutat la tatăl său, Victor Pițurcă, dar a întrerupt orice legătura cu propria mamă. Motivul este unul destul de seris pentru tânăr.

Potrivit informațiilor oferite de Playsport, adolescentul nu mai suportă cum se poartă mama sa în spațiul public, fiiind extrem de deranjat și de fotografiile nu tocmai decente ale acesteia. Sursele spun că Edan e negru de supărare pentru că Vica apare dezbrăcată fie pe rețelele de socializare, fie la televizor și consider că „îl face de râs”.

Bomboana pe colivă a fost pusă în momentul în care tânărul a fost început să fie luat peste picior din acest motiv chiar și de colegii de școală. Mai mult, Edan nu mai suportă momentele în care mama sa începe să se certe cu toată lumea, în loc să aplaneze orice conflict.

Nu mai primește bani de la Pițurcă

Tot sursele spun că Vica i-ar fi explicat copilului că a ales să facă lucruri nu tocmai bune pentru imaginea sa pentru că e plină de datorii, iar Victor Pițurcă nu-i mai oferă nici un ajutor financiar. Și atunci se dă în spectacol.

Din păcate, aceste explicații n-au făcut decât să-l enerveze pe Edan și mai mult, acesta explicându-i se că ar fi momentul să-și caute o muncă cinstită. Cu câteva zile în urmă, Vica Blochina a explicat în testimoniale că-și dorește ca fiul său să fie mândru de ceea ce va face în jungle dominicană, de aceea ea își va da toată silința.

„M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el. (…) Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a spus Vica Blochina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre