Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina, decisă să pună familia e pe primul loc, chiar dacă își amintește de bătăile tatălui

Vica Blochina, decisă să pună familia e pe primul loc, chiar dacă își amintește de bătăile tatălui
Toată lumea era obișnuită ca de sărbători Vica Blochina să lase totul în urmă și să plece în țări exotice. Anul acesta, lucrurile s-au schimbat radical.

Sărbătorile de anul acesta vor fi cu totul și cu totul diferite anul acesta pentru Vica Blochina. Iată ce are de gând să facă.

Vica Blochina a decis să renunțe la vechile obiceiuri. Ce decizie suprinzătoare a luat pentru sărbători

În ultimii ani, Crăciunul și Revelionul era petrecut de Vica Blochina în cele mai luxoase locații. Anul acesta însă, lucrurile s-au schimbat radical pentru celebra dansatoare. Ea a decis să stea acasă în acest an, să facă sărbătorile în familie și să aibă mult mai multă grijă la sănătate și alimentație.

„Anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion”

“Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii. Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport“, a declarat Vica pentru Antena Stars.

Copilărie de coșmar

Dacă acum pare că nimic nu o poate atinge, copilăria Vicăi Blochina îi trezește amintiri urâte. Și asta din cauza tatălui vedetei, care niciodată nu s-a comportat cu ea așa cum și-ar fi dorit. Și nu puține au fost momentele în care a bătut-o.

Totodată, când a aflat că acesta a murit, a fost pur și simplu devastată.

“Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Da, mă bătea tata! Dar pe vremea aia, pe vremea comunismului, părea a fi ceva normal. Cumva, toți copiii luau bătaie. Tata era abuziv, niciodată nu mi-a spus ceva frumos: Ești deșteaptă, ești frumoasă. Tata nu mi-a spus niciodată te iubesc”, a spus blonda.

Și-a revăzut tatăl după foarte mulți ani, la capelă

„Eram în România. M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata. Pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. După m-am schimbat din toate punctele de vedere. M-am maturizat foarte repede. Eram atunci cu Piți (n.r. Victor Pițurcă), el era sprijinul meu atunci. M-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

A fost foarte greu, practic eu am plecat de mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile. Pur și simplu am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă“, a declarat Vica Blochina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre