Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina, despre temerile de la Survivor România 2023. Acesta a fost motivul pentru care a acceptat să semneze contractul

Vica Blochina, despre temerile de la Survivor România 2023. Acesta a fost motivul pentru care a acceptat să semneze contractul
Fanii competiției Survivor România își vor putea vedetele preferate în exercițiul funcțiunii începând cu data de 9 ianuarie, la ProTV.

Printre cei 12 Faimoși care au plecat în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele se numără și Vica Blochina. Fosta balerină susțină că a acceptat un asemenea show deloc ușor, fiind în primul rând motivată de suma financiară pe care o va primi.

De asemenea, ea e convinsă că va face și detox în acest concurs și va veni acasă mai slabă cu 12 kilograme. Pe de altă parte însă, Vica a afirmat că este pentru prima dată când semnează un contract, dar îi este frică de foarte multe lucruri din jungla dominicană, în special de probele pe care va trebui să le ducă la bun sfârșit pentru a aduce puncte echipei sale.

Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.

Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Cine sunt cei 12 Faimoși care au ajuns în junglă

Cei 12 Faimoși care participă la Survivor România 2023 sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști de top, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai de succes antreprenori și artiști din România, precum și Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală.

Acestora li se alătură simpaticul cântăreț Jorge, gimnasta Ștefania Stănilă, coregrafa Bianca Patrichi, actrița Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor și Vica Blochina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre