Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Cornea, transformare radicală în tenis de când se iubește cu Andreea Bălan. Pe ce loc a urcat în clasament

Victor Cornea, transformare radicală în tenis de când se iubește cu Andreea Bălan. Pe ce loc a urcat în clasament
Victor Cornea este un tânăr de perspectivă, frumos și talentat în sportul pe care îl practică. Până la relația sa cu Andreea Bălan, viața sa nu a fost așa publică, în ciuda rezultatelor notabile.

Tenismenul Victor Cornea are parte de o transformare radicală în sportul pe care-l practică, de când se iubește cu Andreea Bălan. De când a început povestea lor de amor, Andreea Bălan s-a ținut scai după el în turneele europene. Nu a lipsit de la niciunul. Gurile rele ar fi spus că prezența ei l-are putea distrage. Și, probabil, nu puțini au fost îngrijorați gândindu-se că, știindu-și iubita în tribune, sportivul s-ar gândi mai mult la momentele cu ea de după meci, decât la partidă. Însă lucrurile nu au stat deloc așa.

De când se iubește cu Andreea Bălan, Victor Cornea e de neoprit în tenis și urcă treaptă cu treaptă în clasamentul ATP (Sursa foto: Instagram)

De când se iubește cu Andreea Bălan, Victor Cornea urcă pe culmi neatinse ale tenisului. Tânărul este în prezent cel mai bun jucător de tenis din România și a ajuns pe locul 66 în clasamentul ATP la dublu. „Un nou cel mai bun scor” a scris, zilele trecute, Victor Cornea, pe rețelele sociale, după ce a urcat în clasament.

Părinții sportivului ar avea rezerve în legătură cu Andreea Bălan

De când a început relația dintre cei doi, presa a scris că părinții sportivului nu ar vedea-o cu ochi buni. Primul impediment e că iubita fiului lor e deja femeie în toată firea, de două ori mamă și cu 10 ani mai în vârstă ca el. Un altul ar fi că vedeta își duce întreaga existență în lumina reflectoarelor, iar ei nu sunt obișnuiți cu atâta atenție.

Andreea Bălan a avut o revelație în legătură cu iubitul ei tinerel atunci când a vizitat casa părinților săi (Sursa foto: Instagram)

Poate nu știați, dar Victor Cornea provine dintr-o familie cu tradiție în sport. Tatăl său, căruia sportivul îi poartă numele și prenumele, e fost handbalist sibian. El a fost directorul Sălii Transilvania din Sibiu, instituție care se află în subordinea Consiliului Județean. Mama lui Victor Cornea este profesoară de chimie.

Andreea Bălan a povestit că atunci când a intrat pentru prima dată în casa părinților iubitului său a înțeles de ce el este alesul. Toată locuința era plină cu buchete de floarea soarelui. „În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui”, a spus Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre