Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav a câștigat o bătălie importantă. Oare ce mutare va face Bianca Drăgușanu?

Victor Slav a câștigat o bătălie importantă. Oare ce mutare va face Bianca Drăgușanu?
E foarte interesant ce se întâmplă pe micile ecrane. Victor Slav a revenit, temporar, la televizor, în calitate de prezentator, la Kanal D și a trecut testul publicului. Ceea ce a urmat a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe fosta lui soție.

Ilinca Vandici s-a întors la Bravo, ai stil!, dar Victor Slav a câștigat o bătălie importantă, așa că rămâne și el. În ediția de sâmbătă a show-ului de la Kanal D, telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții. Adevărul este că Victor Slav a trecut testul publicului, a plăcut ce a facut în emisiune cât a lipsit Ilinca Vandici. În concluzie, chiar dacă aceasta a revenit în show, cei de la Kanal D au decis să îl păstreze și pe Victor Slav în emisiune, pentru că, avându-l în platou, au înregistrat rating bun.

Victor i-a luat-o înainte Biancăi Drăgușanu, fosta lui soție, care, cu toate scandalurile în care intră, nu a mai reușit să semneze cu vreun post de televiziune.

Victor Slav a câștigat o bătălie importantă

Timp de 9 zile, Victor Slav a prezentat emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce  Ilinca Vandici s-a îmbolnăvit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a ținut locul vedetei și mai mult decât atât. El a venit bucuros la pupitru și a atras un număr mare de telespectatori.

După nouă zile de pauză, Ilinca Vandici s-a întors în platou, sâmbătă, 24 octombrie, însă fanii au avut parte și de o altă surpriză. Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar vedetei, a rămas și el în emisiune. Kanal D a decis ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să rămână în platou. I-au găsit și un rol special. El va avea un rol foarte important. Mai exact, el va putea oferi o steluță în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în Gale.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente, sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav.

Lui Victor Slav îi place să riște. Ce a făcut în pandemie

Am fi spus asta având în vedere căsătoria cu Bianca Drăgușanu, însă Victor Slav a fost dispus la mai mult decât atât. În contextul în care aproape toată industria HoReCa din România a făcut mai mulți pași înapoi, Victor Slav a riscat și a pășit înainte. El și-a deschis un restaurant.

Acesta se află pe bulevardul Decebal din Capitală. Este vorba de un restaurant cu meniu internațional. În această perioadă restaurantul face și livrări la domiciliu. Victor Slav muncește cot la cot cu angajații săi, fiind implicat total în noul său proiect.

Nu la fel de bine îi merg apele Biancăi Drăgușanu, fosta lui soție. Aceasta are succes cu afacerea ei de haine, însă cu televiziunile nu prea. Ea e invitată în emisiuni, însă, de ceva timp, nu a mai semnat un contract permanent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre