Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav și-a îmbrăcat aleasa în cea mai frumoasă rochie de mireasă. Imaginile zilei

Victor Slav și-a îmbrăcat aleasa în cea mai frumoasă rochie de mireasă. Imaginile zilei
Deja sunt aproape patru ani de când Victor Slav a uitat-o complet pe fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, bucurându-se de afecțiunea unei alte domnișoare. Pe Elena se spune că a cunoscut-o când era hostesă într-un local din Capitală.

Dorind tot ce e mai bun și mai frumos pentru dragostea vieții lui, Victor Slav și-a îmbrăcat aleasa în cea mai frumoasă rochie de mireasă. Cu Bianca s-a căsătorit loco, pe Selina a dus-o la Paris.

Victor Slav a pozată alpturi de iubita sa îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă (Sursa foto: Instagram)

Partenera lui Slav și-a asumat acest nume „de scenă” și a devenit creator digital. Și-a deschis cont pe rețelele sociale în iulie, iar acesta e plin de imagini  alături de iubitul său, și reel-uri, toate purtând #couplegoal, semn că dragostea lor e imensă.

Povestea dintre Victor Slav și Selina a început acum aproaximativ patru ani (Sursa foto: Instagram)

Pe la mijlocul relației cu Selina, fostul soț al Biancăi Drăgușanu declara: „Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuți publicului larg”. Între timp iubita sa s-a răzgândit și vrea imagine publică. Bruneta s-a făcut „creator digital” sub numele de Sel Selina Elena.

Victor Slav și-a îmbrăcat aleasa în rochie de mireasă

E clar că relația avansează spre ceea ce e inevitabil să se întâmple, și ceea ce își doresc 99% din tinere: nunta. Cei doi amorezi s-au pus serios pe antrenament. Selina arată mirific în rochie de mireasă, iar Slav știe la fel de bine că îl avantajează costumul de mire.

Zilele acestea, cei doi au făcut o ședință foto / video, la un castel aflat la 30 de kilometri de Paris, unde frumoasa Selina a îmbrăcat rochia de mireasă și a pozat tandru și profesionist alături de Victor Slav. O serie de imagini au fost diseminate în spațiul public de cei doi protagoniști, dar și de echipa de creație care i-a însoțit.

Victor Slav și Selina au ajuns la unul din cele mai frumoase castele din apropierea Parisului (Sursa foto: Instagram)

Acum toată lumea așteaptă să anunțe data și locul evenimentului real. Cine știe, poate vor merge să facă nunta chiar în acel castel. În ultima vreme, o serie de persoane publice din România au ales să organizeze în străinătate astfel de evenimente.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre