Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham îi proiectează rochia de mireasă viitoarei nore

Victoria Beckham îi proiectează rochia de mireasă viitoarei nore
Victoria Beckham urmează să proiecteze rochia de mireasă pentru viitoarea ei noră Nicola Peltz, în timp ce ziua cea mare se apropie.

Victoria Beckham, cea mai bună soacră

„Victoria ar dori să păstreze în familie proiectarea rochiei și este încântată că Nicola a fost de acord”, declară o sursă apropiată familiei.

Victoria a fost întotdeauna dornică să proiecteze rochia pentru viitoarea mireasă a lui Brooklyn și a încântat-o pe Nicola cu cadouri din cea mai recentă colecție a sa.

Nicola avea în minte alt designer pentru rochia de mireasă

Totuși, se pare că Victoria nu a fost primul designer care i-a venit în minte lui Nicola pentru a-i proiecta rochia de mireasă, dorindu-l anterior pe designerul libanez Elie Saab.

„Inițial, Nicola și-a dorit o rochie haute couture de la Elie Saab, dar acum a decis să o lase pr Victoria îi proiecteze rochia”, adaugă sursa.

Fanii lui Brooklyn cred că cei doi s-au căsătorit deja

Nicola s-a logodit cu Brooklyn la vârsta de 21 de ani, în iulie. Se zvonește că cuplul plănuiește două ceremonii de nuntă, una pentru familia lui Nicola și una din Marea Britanie pentru clanul și prietenii lui Brooklyn. Cu toate acestea, mulți fani au spus că Brooklyn și Nicola s-au căsătorit deja.

Fanii au descoperit și că Brooklyn a purtat o verigheta de aur pe degetul inelar, sugerând că cei doi ar fi devenit deja soț și soție. Perechea nu a confirmat dar nici nu a negat că ar fi deja căsătoriți.

Săptămâna trecută Nicola a postat o imagine cu ea și Brooklyn. Aceasta a descris fotografia cu „Eternitatea mea”, viitorul ei soț comentând cu „Soția mea”. Nicola a fost numită în secțiunea de comentarii „Doamna Beckham”.

Casa din New York în care a locuit Sarah Jessica Parker

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre