Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Aici și-a fracturat coastele Simona Gherghe. Recuperarea va dura luni bune

Video. Aici și-a fracturat coastele Simona Gherghe. Recuperarea va dura luni bune
După un an greu, Simona Gherghe și-a luat soțul și copiii și au plecat recent într-o binemeritată vacanță. Din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa cum ar fi dorit, pentru că prezentatoarea a ajuns la spital.

Vacanța în munții Dolomiți s-a transformat pentru Simona Gherghe într-un adevărat șoc, pentru că a ajuns pe mâna medicilor. Ea a postat o imagine de la spital, iar fanii s-au speriat. Mai ales că Simona a pus și diagnosticul pe care i l-au pus medicii, e vorba de fractură de coaste. E foarte posibil ca acest lucru să se fi întâmplat după o partidă de ski.

 

Cine cedează în relația de cuplu

Chiar dacă pare că prezentatorea are relația perfectă alături de soțul ei, există și momente în familie în care spiritele se încing. Nu cu mult timp în urmă, prezentatoarea le-a explicat fanilor săi cum reușește să aducă situația pe linia de plutire.

Ea a ținut însă să sublinieze că nici ea, nici Răzvan nu sunt geloși, iar soțul înțelege foarte bine statutul de persoană a publică a Simonei. Pe de altă parte însă, prezentatoarea e de părere că acestea sunt lucruri mult prea intime ca să fie spuse oricui.

„Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi”

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, care in doar de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, cum e cazul meu”, a declarat Simona Gherghe în urmă cu mai mult timp, potrivit informațiilor oferite de viva.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre