Simona Ionescu / Redactor Șef

Video exclusiv. Iată ce făcea soțul Oanei Zăvoranu în urmă cu două luni. Povestea cu amanta, o minciună?

Video exclusiv. Iată ce făcea soțul Oanei Zăvoranu în urmă cu două luni. Povestea cu amanta, o minciună?
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează, și nu în liniște. Ultimele declarații ale bărbatului arată că vrea răzbunare și e gata să o facă praf pe cea care îi era soție devotată și iubitoare.

Povestea separării celor doi are multe picanterii, inclusiv o amantă care ar avea o carieră remarcabilă în industria videochat-ului. Dar e interesant ce făcea soțul Oanei Zăvoranu în urmă cu două luni. Îi făcea Oanei declarații de dragoste. Oamenii se pot întreba, pe bună dreptate, dacă povestea cu amanta e adevăr sau o minciună.

După ce separarea celor doi a fost anunțată, Oana Zăvoranu a ieșit la atac și a spus lumii întregi că amanta pentru care a fost părăsită ar fi o femeie de moravuri ușoare care practică cea mai veche meserie din lume. Și tot ea a dezvăluit că relația ar fi veche, de mai bine de un an și jumătate. „Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta!”, a dezvăluit Oana.

Iată ce făcea soțul Oanei Zăvoranu în urmă cu două luni

Declarația Oanei Zăvoranu, în contextul divorțului, e cel puțin interesantă, având în vedere ce se petrecea în urmă cu numai două luni în căsnicia ei. Pe atunci, ea și Ashraf erau numai lapte și miere. Bărbatul făcea live-uri pe ToikTok și povestea cât de mult o iubește pe soția sa. Într-unul a dezvăluit cum a cucerit-o pe Oana. El a rememorat momentul când i-a intrat vedetei în casă pe un geam. „Oana a rămas tablou când s-a trezit cu mine-n casă”, a declarat bărbatul.

Episodul a fost relatat, prima dată, în 2017, într-o emisiune tv. Acolo s-a povestit că Alex Ashraf a dus un întreg război pentru a o cuceri pe Oana Zăvoranu. I-a intrat în casă pe geamul de la baie, a venit poliția. „Oana de acum se datorează foarte mult bărbatului de lângă mine, iubirii lui necondiționate. Un om întreg la minte nu are cum să vrea să fie singur. Îl dădeam afară pe ușă, intra pe geam. A intrat pe geamul din baie, a venit poliția.

Mi-am dat seama că bărbatul ăsta mă iubește indiferent de banii mei, de toanele mele. La un moment dat am scos mulți bani din bancă. Nu mă puteam duce eu. Conjunctura a fost să se ducă el să ia acești mulți bani din bancă. Faptul că Alex a venit cu banii în dinți… Nu știi pe cine ai lângă tine. Mi-a zis că vreau să-i numeri să vezi că sunt ok”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Agenția VIP.

Povestea e clar de domeniul trecutului. Însă rememorarea ei în urmă cu numai două luni, pe TikTok, de către Alex Ashraf, era o declarație de dragoste față de Querida. Dar, totodată, povestea ridică semne de întrebare legat de momentul în care amanta a intrat în viața lui. Amantă despre care, acum, Oana Zăvoranu susține că e în viața bărbatului de foarte mult timp. Ca dovadă „lista” de cheltuieli pe care a făcut-o de-al lungul timpului cu ea.

Cât e adevăr și cât e minciună în povestea cu amanta lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu susține acum că  Alex Ashraf era cu amanta de mai bine de un an si jumătate. Dar in iulie bărbatul era acasă, îi făcea declarații de dragoste. În plus, Dan Capatos a relatat, într-una din emisiunile sale că toata lumea știa că Alex Asraf are amante, de mult timp. Rămâne un mister momentul în care a început și cum a continuat relația lui cu amanta.

Amintim aici încă o declarație drăgăstoasă pe care Asrah i-a făcut-o Oanei, tot în luna iulie. „Oana chiar e șefa la toate. Oana nu s-a vândut pe bani, Oana nu s-a combinat pentru bani. Nici eu nu m-am combinat cu Oana pentru bani, nu m-am combinat pentru vedetism. Noi suntem de 10 ani împreună! Nu puteți veni după 10 ani să spuneți că eu stau pe banii Oanei! (..) Eu le-am împăcat pe Oana și pe maică-sa”, a punctat Ashraf în live-ul de pe TikTok.

Sursa foto: Instagram

Sursa video: TikTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre