Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Imaginile cu Iulia Albu care au scandalizat România. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, deși și-a cerut scuze înainte de difuzare

Video. Imaginile cu Iulia Albu care au scandalizat România. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, deși și-a cerut scuze înainte de difuzare
Perioada în care a fost plecată în America Express alături de iubitul său, Mike, nu a fost tocmai ce și-a dorit Iulia Albu. Ala un moment dat, au apărut imagini care au scandalizat România.

Iulia Albu a avut o reacție nepotrivită, într-unul din episoadele America Express. Imaginile au scandalizat pur și simplu România, pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea vedetei.

Momentul neplăcut care a uimit România a fost în timpul unei probe când Iulia Albu a început să țipe necontrolat la niște copii. Fosta soție a lui Mihai Albu a realizat singură că a greșit, motiv pentru care s-a calmat pe loc și a sărutat un micuț pe obraz. A fost clar pentru toată lumea că designerul vestimentar acumulase mult stres de-a lungul competiției, iar în acel moment totul a ieșit la suprafață.

Pe de altă parte, fanii Iuliei au menționat că starea ciudată pe care a avut-o atunci vedeta, s-a datorat comportamentului iubitului său, Mike. Cei doi s-au certat foarte mult în timpul competiției, iar internauții n-au trecut cu vederea acest lucru.

„Acesta a fost momentul cu care nu mă mândresc”

Iulia a postat pe rețeaua de socializare un mesaj în care a explicat că nu e mândră de reacția sa și îl apreciază pe iubitul său pentru cum s-a comportat cu cei mici. „Un moment de apreciere astăzi pentru @unolteanbarbos și un moment de reculegere pentru câteva clipe de rătăcire pentru mine.

Totul este bine când se termină cu bine. Acesta a fost momentul despre care vorbeam și cu care nu mă mândresc. Regret reacția mea inițială. Copiii au fost minunați, iar Mike a fost Mike pe care îl știu eu. Să aveți o seară minunată! America Express continuă!”, au fost cuvintele Iuliei.

Mike și-a cerut scuze pentru tot ce a spus și a făcut la America Express

După ce a fost criticat pentru comportamentul de la America Express, Mike, iubitul Iuliei Albu a lăsat și un mesaj în care și-a cerut scuze și a promis că nu se va mai întâmpla.

”Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine. Și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult.

„A fost greșeala vieții mele”

Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre