Simona Ionescu / Redactor Șef

Video incredibil. Britney Spears, lovită cu dosul palmei peste față de un bărbat, într-un restaurant. Incidentul a fost filmat de fani

Video incredibil. Britney Spears, lovită cu dosul palmei peste față de un bărbat, într-un restaurant. Incidentul a fost filmat de fani
Celebra artistă Britney Spears a trăit un real coșmar. Blonda a fost lovită cu dosul palmei peste față de un bodyguard, iar incidentul șocant a fost filmat de fani. Spears purta ochelari de soare la acel moment, iar lovitura a făcut accesoriul să se rupă și să o rănească pe față.

Britney Spears a trăit o experiență traumatizantă în urmă cu două seri, când a încasat o lovitură în plină figură de la un bodyguard. Fanii artistei, care o urmăresc la fiecare pas, au surprins evenimentul dramatic cu camerele telefoanelor mobile. Artista a depus plângere la poliție.

@calabasaswings Britney never lied #justiceforbritney #struck #victorwenbanyama #security #footage #britneyspears ♬ original sound – Stefano

Bărbatul care a lovit-o e unul dintre cei mai renumiți bodyguarzi de la Hollywood

Spears a avut o intenție inocentă de a se poza cu baschetbalistul Victor Wembanyama, în Las Vegas, după ce l-a văzut pe acesta în holul hotelului la care era cazată. Superstarul din muzică s-a apropiat de sportiv, strigându-l „Domnule! Domnule!” și l-a atins pe spate, dorind să-l roage să facă un selfie. Acela a fost momentul în care bodyguardul acestuia i-a tras un dos de palmă.

Artista a rămas înmărmurită pentru câteva secunde apoi a strigat: „Asta e America!”

Presa a aflat rapid de incident, însă imaginile surprinse de fani au apărut abia acum. Baschetbalistul Victor Wembanyama s-a grăbit însă să susțină o conferință de presă în care a râs și a mințit că „femeia” care l-a abordat l-a luat în brațe pe la spate și asta a generat o situație tensionată. În plus, sportivul nu și-a cerut scuze nici atunci, nici în cadrul conferinței și a adăugat doar că a aflat că femeia lovită este Britney Spears abia în camera de hotel, la două ore de la incident.

@bbcnews Britney Spears says she was „backhanded in the face” by the NBA star’s security guard in Las Vegas on Wednesday. #Britney #BritneySpears #VictorWembanyama #NBA #Basketball #LasVegas #BBCNews ♬ original sound – BBC News

Totodată, pe imagini se aud strigătele fanilor care țipă la Victor Wembanyama că staff-ul său tocmai a lovit-o pe Britney Spears.

Baschetbalistul a fost prins cu minciuna, cu ajutorul fanilor lui Britney

„Eram într-un hol, era multă lume care mă striga, bineînțeles. O persoană mă striga „domnule, domnule”. Această persoană m-a apucat din spate… N-am văzut ce s-a întâmplat, pentru că mergeam înainte, mi s-a spus să nu mă opresc. Acea persoană m-a apucat din spate, nu m-a bătut pe umăr. Știu doar că echipa de securitate a împins-o. Nu știu câtă forță au folosit. Nu m-am oprit să mă uit, m-am bucurat de o cină foarte plăcută”, a povestit întâmplarea Victor Wembanyama, jucător în echipa San Antonio Spurs. „Când m-am întors la hotel mi s-a spus că a fost Britney Spears. Am crezut că glumește. S-a dovedit că era într-adevăr Britney Spears”, a spus el în cadrul conferinței de presă.

„Oamenii mei nu au lovit pe nimeni”

Britney a decis, în final, să nu ceară socoteală în instanță, scrie TMZ.com, însă l-a făcut pe Victor Wembanyama celebru la scară mondială după ce i-a adresat un mesaj usturător pe platformele sociale:

„Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine. Pentru cea de noaptea trecută nu am fost pregătită. Am recunoscut un sportiv în holul hotelului. Mai târziu, la un restaurant diferit, l-am văzut din nou. Am decis să îl abordez și să îl felicit pentru succesul recent.

Era gălăgie în interior, așa că l-am atins pe umăr pentru a-i atrage atenția. Am văzut ulterior declarația jucătorului, că l-aș fi tras din spate. Dar eu doar l-am atins.

Unul dintre oamenii care îl păzeau m-a lovit, nu a ezitat, chiar dacă erau multe persoane în jur. Aproape m-a doborât, ochelarii mi-au căzut de la ochi.

Mereu sunt abordată de oameni. De fapt, chiar în acel moment aveam în jurul meu peste 20 de fani. Oamenii mei n-au lovit pe nimeni.

Știu că este extrem de jenant să împărtășesc această poveste, dar era deja în presă. Violența fizică e tot mai frecventă în lume. De multe ori în spatele ușilor închise. Sunt alături de toate victimele.

Încă nu am primit scuze din partea jucătorului, a oamenilor de ordine sau a echipei lui. Le aștept”, a scris Britney Spears pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre