Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Toți au rămas mască

Video. Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Toți au rămas mască
Ediția de duminică a emisiunii iUmor a avut-o la masa juriului pe Iulia Albu. Printre care au făcut roast s-a numărat și iubitul vedetei.

Iubitul Iuliei Albu a venit la iUmor ca să-și încânte partenera și să-i cânte la vioară. Reacția ei a fost delicioasă.

Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. Designerul a avut parte de o surpriză de proporții

Iulia Albu a avut parte de un moment cu totul și cu totul inedit în ediția de ieri a emisiunii iUmor. Printre cei care au apărut pe scenă s-a numărat și iubitul acesteia, Mike, alias Mihai Alexandru. Acesta a făcut deliciul spectatorilor când a dat din casă lucruri mai puțin știute despre designer și a amintit că viața cu ea e ca o cursă de viteză plină de obstacole.

Dar îi place, pentru că ea e femeia pe care o iubește. “Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a declarat Mihai Alexandru.

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii?”

La finalul prestației, Iulia Albu a avut parte de o propunere ieșită din comun din partea iubitului său, care a cerut-o în căsătorie, în direct. El a făcut referire la o rochie albă, pe care ar trebui ca designerul să o îmbrace cât mai curând. “Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-o Mihai.

„Când l-am văzut pe scenă, am murit”

Cu ceva timp în urmă, Iulia a vorbit despre cum și-a cunoscut iubitul. Chiar dacă la început nu s-au plăcut, de atunci nu s-au mai despărțit. “Când l-am văzut pe scenă, am murit. Ne-a făcut cunoștiință o prietenă comună. A fost un blind date practic. Un blind date de succes”, a povestit Iulia Albu.

Sursă foto: antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre