Iulia Albu dă de pământ cu Alex Velea, de dragul fiicei ei. „Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar…” Continuarea e demențială

Iulia Albu dă de pământ cu Alex Velea, de dragul fiicei ei. „Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar…” Continuarea e demențială
Recent, invitat într-un podcast, Alex Velea a vorbit, printre altele, și despre câteva scandaluri mediatice în care a fost implicat, de-a lungul anilor. El a amintit de cearta cu Iulia Albu, în care a jignit-o grav.

Chiar dacă Velea nu și mai amintea detaliile, și cuvintele grele cu care s-a exprimat atunci, designerul vestimentar ține minte cu lux de amănunte. Așa că Iulia Albu a profitat de ocazie pentru a-i servi fiicei sale, Mikaela, o lecție de viață. Dar și lui Alex Velea, devenit, între timp, tată.

„Fiicei mele, Mikaela”, își intitulează Iulia Albu postarea de pe rețelele sociale. Ea îi explică fiicei sale de 13 ani cum trebuie să fie în viață și cum să se raporteze la bărbații care își permit să jignească femeile.

Iulia Albu, lecție de viață pentru fiica sa

„Într-o zi de luni mama ta te va învăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoieșți de tine. Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie să ții mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTĂ.

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia Labu zdreanță fashionistă care o suge în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist.”

Pentru că mama ta a spus că el poartă un lanț de manelist și i-a dat o notă de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un diss track.

Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Ce-i transmite Iulia Albu lui Alex Velea

„Și mama ta, Mikaela, SPUNE: Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfeșți și să vorbești urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” și trimițând-o “să lingă acadeaua”. Mama ta, Mikaela, STĂ DREAPTĂ. Fii o salcie, Draga mamei. Lasă-i să treacă ca vântul”, a mai notat Iulia Albu în aceeași postare.

Sursa foto: Instagram, Viva!